Citeste online "GHID de utilizare Windows Phone"

Citeste online cartea "GHID de utilizare Windows Phone"

fragment
   Mă bucur că începem anul 2010 într-un ton optimist ÅŸi putem continua seria Ghidurilor de utilizare CHIP cu un subiect de care sunt foarte apropiat: cel al telefoanelor care rulează Windows. ÃŽn paginile următoare, am pus toate informaÅ£iile de care aveÅ£i nevoie pentru a înÅ£elege con-ceptul Windows phone ÅŸi a-l putea utiliza cât mai bine – sper că nu am lăsat nimic pe dinafară .
  VeÅ£i învăţa cât de uÅŸor puteÅ£i să aveÅ£i la îndemână, pe un telefon cu Windows, aplicaÅ£iile cu care sunteÅ£i obiÅŸnuiÅ£i să lucraÅ£i pe PC – de la suita Office, la Internet Explorer, clientul de mesagerie instant (Yahoo), Windows Media Player etc. Tot ceea ce făceaÅ£i pe PC vă este accesibil de pe telefon. Filme, muzică, poze, comunicarea cu prietenii sunt lucruri de care nu mai trebuie să vă despărÅ£iÅ£i. Plus o grămadă de alte lucruri de care nu ÅŸtiaÅ£i: jocuri ÅŸi navigare asistată de GPS.
  Am avut posibilitatea să testez modelele de Windows phone ce se comercializează acum în România – la liber sau prin operatorii de telefonie mobilă (cu preÅ£uri adec-vate, în care sunt incluse ÅŸi oferte de transfer de date). Am compilat un articol complet cu informaÅ£ii legate de cât de puternice sunt, cum arată, ce ÅŸtiu să facă ÅŸi cui se adresează ca să puteÅ£i face o comparaÅ£ie ÅŸi să luaÅ£i o decizie informată.
  Nu uitaÅ£i însă un lucru: veÅ£i descoperi toată valoarea unui Windows phone ÅŸi vă veÅ£i putea bucura de ea în condiÅ£iile în care îl puteÅ£i conecta la internet (WiFi sau abonament cu transfer de date). AruncaÅ£i o privire în oferta operatorilor de telefonie mobilă. VeÅ£i găsi preÅ£uri speciale pentru aparatele Windows phone. Până la urmă 4 euro nu reprezintă un preÅ£ chiar aÅŸa de mare în schimbul posibilităţii de conectare permanentă.

P.S.: Sper să vă fie de folos şi dacă aveţi sugestii sau nelămuriri vă aştept pe blog.chip.ro sau email pentru de-talii suplimentare


"GHID de utilizare Windows Phone"
citeste cartea pe tot ecranu




Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,