Citeste online cartea "Fara Drept de Apel" de Jeffrey Archer

Citeste online cartea "Fara Drept de Apel" scrisa de scriitorul englez Jeffrey Archer. Citeste cartea electronica: "Fara Drept de Apel" disponibila in biblioteca noastra online.


fragment
— Da, spuse Beth.
Încerca să pară surprinsă, dar nu prea reuşea, pentru că deja ştiuse în sinea ei că se vor căsători la terminarea şcolii. Totuşi, când Danny s-a lăsat într-un genunchi în mijlocul restaurantului aglomerat, a fost sincer uluită.
— Da, a repetat, sperând ca el să se ridice înainte ca lumea de la mese să înceapă să se întoarcă ÅŸi să se holbeze la ei.
Danny rămase în genunchi şi scoase, nu ştia de unde, o cutiuţă, pe care i-o prezentă ca un conspirator. O deschise şi-i arătă inelul simplu de aur dinăuntru, cu un singur diamant, mult mai mare decât se aşteptase ea; oricum, fratele ei îi dezvăluise că Danny îşi cheltuise salariul pe două luni pe inelul acela.
Ridicându-se, în fine, Danny formă imediat un număr pe mobil. Bethy ştia prea bine pe cine suna.
— A spus „da”! anunţă triumfător Danny.
Beth zâmbi, ridicând în lumină diamantul ca să-l vadă mai bine.
— De ce nu vii ÅŸi tu aici? continuă Danny, înainte ca ea să-l poată opri.
Grozav, hai să ne întâlnim la băruleţul ăla care-i aproape de strada Fulham, ăla unde am fost după meciul lui Chelsea anul trecut. Bun, ne vedem acolo.
Beth nu protestă. La urma-urmei, Bernie era şi fratele ei şi cel mai vechi prieten al lui Danny şi probabil că urma să le fie şi cavaler de onoare la nuntă.
Danny ceru nota de plată, dar ospătarul-şef se grăbi spre ei:
— E trataÅ£ia noastră, le zâmbi cald.
ÃŽn mod limpede, era seara surprizelor.
Când intrară în barul Dunlop Arms, Beth şi Danny îl găsiră pe Bernie aşezat la o masă într-un colţ, cu trei pahare şi o sticlă de şampanie lângă el.
— E o veste nemaipomenită! le spuse încă dinainte ca ei să se aÅŸeze.
— Mersi, bătrâne, zise Danny, strângându-i mâna.
— Deja i-am sunat pe mama ÅŸi pe tata, mărturisi Bernie, destupând sticla ÅŸi turnând în pahare. Nu au părut prea surprinÅŸi, dar, oricum, secretul vostru era cel mai transparent din emisferă.
— Să nu-mi spui că vin ÅŸi ei aici, interveni Beth.






Jeffrey Archer - Fara Drept de Apel

Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,