"Deschis Inchis" de Colleen McCullough - carte online

Citeste online cartea "Deschis Inchis" scrisa de scriitoarea australiana Colleen McCullough. Citeste cartea electronica: "Deschis Inchis" disponibila in biblioteca noastra online.

Daca doriti sa cumparati cartea in format clasic, o puteti face din libraria Elefant.RO. Pretul ei este 22,50 lei.

fragment
Jimmy se trezi treptat, conÅŸtient la început de un singur lucru – că era îngrozitor de frig. DinÅ£ii îi clănţăneau, carnea îl durea, degetele de la mâini ÅŸi de la picioare îi amorÅ£iseră.
Şi de ce nu putea să vadă nimic? De ce nu vedea? În jurul lui era un întuneric de nepătruns ce nu semăna cu nimic din ce mai văzuse până atunci. Când se dezmetici, îşi dădu seama că era prins în ceva străin, urât mirositor. Înfăşurat!

Intră în panică şi începu să ţipe şi să tragă cu unghiile de materialul cu care era înfăşurat. Acesta se rupse sub mâinile lui, dar după ce reuşi să se elibereze şi văzu că frigul persistă, simţi că înnebuneşte de groază. În jurul lui mai erau şi alte chestii la fel de urât mirositoare ca şi bandajele cu care fusese legat, dar indiferent cât de tare ar fi ţipat, ar fi sfâşiat, ar fi smuls, nu reuşea să scape, nu putea să zărească nici măcar o geană de lumină, şi nu simţea nici cea mai uşoară boare de aer cald. Aşa că ţipă, rupse şi smulse în continuare, cu pulsul bubuindu-i în urechi, auzind doar sunetele făcute de el.

Otis Green ÅŸi Cecil Potter veniră împreună la muncă. Se întâlniseră zâmbitori pe strada Eleventh. Era ora ÅŸapte fix, dar se simÅ£eau în al nouălea cer la gândul că nu trebuiau să ponteze. Locul lor de muncă era civilizat, omule, nu puteai nega chestia asta. ÃŽÅŸi puseră pachetele pregătite pentru masa de prânz în micuÅ£ul dulăpior de inox pe care-l păstraseră pentru folosinÅ£a lor exclusivă – nu era nevoie de încuietori, căci aici nu existau hoÅ£i. Apoi îşi începură ziua de lucru.
Cecil îi auzea deja pe copilaşii săi cum ţipau după el; merse drept la uşiţa lor, o deschise şi le spuse cu tandreţe:
— Salut, băieÅ£i! Ce mai faceÅ£i, ha? Toată lumea a dormit bine?










Colleen McCullough - Deschis Inchis


Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,