"Interes Sau Dragoste" de Daphne Clair - carte online

Citeste online cartea "Interes Sau Dragoste" scrisa de scriitoarea neozeelandeza Daphne Clair. Citeste cartea electronica: "Interes Sau Dragoste" disponibila in biblioteca noastra online.


fragment
Mark opri maşina la capătul aleii, lângă arbuştii de piper şi tamarin din faţa intrării casei Roxannei. Când se întoarse spre ea, Roxanne îl sărută cu patimă Părul ei lung strălucea în razele lunii care pătrundeau prin geamurile maşinii. Rămase cuibărită în braţele lui până ce simţi cum el trepida de dorinţă. încercă să se desprindă cu blândeţe, dar el o strânse şi mai tare în braţe iar gura lui o acoperi pe a ei, sărutând-o cu ardoare în timp ce-şi plimba mâinile pe corpul ei.
Brusc, o cuprinse aversiunea şi se smulse din braţele lui cu forţă.
— Incetează, Mark !
Gâfâind încă, el porni motorul şi, pe când ea încerca să coboare, el îi spuse revoltat :
— Tu m-ai aţâţat, cred că eÅŸti conÅŸtientă de asta.
Roxanne nu-i răspunse, pentru că nu voia să înceapă să se certe, dar era iritată de aluzia lui. Era o situaÅ£ie din care nu avea cum să iasă triumfătoare, se gândi ea cu amărăciune în timp ce urca treptele de la intrare ÅŸi pătrundea în casă. Auzi maÅŸina lui Mark care se îndepărta pe alee. Dacă nu i-ar fi permis s-o sărute, ar fi acuzat-o că este frigidă, iar dacă îi plăcea un bărbat ÅŸi se simÅ£ea bine în compania lui se interpreta că „îl stârnea". Era suficient pentru o fată ca să ajungă să urască bărbaÅ£ii ÅŸi, pe moment, să nu vrea să mai audă de ei.










Daphne Clair - Interes Sau Dragoste


Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,