Amintiri de la miezul nopti de Sidney Sheldon - carte online

Citeste online cartea roman de dragoste "Amintiri de la miezul noptii" scrisa de scriitorul american Sidney Sheldon. Citeste cartea electronica "Amintiri de la miezul noptii" disponibila pe biblioteca noastra online.

Fragment
    — Trebuie să pară un accident. Crezi că te descurci?
Era o insultă. SimÅ£ea cum îi creÅŸte furia. Aceasta era o întrebare pe care o puneai unui amator cules de pe stradă. Era tentat să-i răspundă cu sarcasm: Oh, cred că mă descurc. AÅ£i prefera un accident în casă? Pot aranja ca ea să-ÅŸi rupă gâtul căzând de pe scări. Ca ÅŸi dansatoarea din Marsilia. Sau se poate îmbăta ÅŸi îneca în baie. Ca ÅŸi moÅŸtenitoarea din Gstaad. Sau ar punea lua o supradoză de heroină. Scăpase de trei în felul acesta. Sau ar putea adormi în pat cu o Å£igară aprinsă. Ca ÅŸi detectivul suedez la L’Hôtel, pe malul stâng al Senei. Sau poate că aÅ£i prefera un accident în afara casei? Pot aranja un accident de circulaÅ£ie sau prăbuÅŸirea unui avion sau dispariÅ£ia pe mare.
    Dar nu a spus nimic din toate aceste lucruri, pentru că, de fapt, se temea de bărbatul din faÅ£a lui. A auzit despre el prea multe poveÅŸti care te îngheÅ£au ÅŸi avea toate motivele să le creadă. Nu spuse decât:
    — Da, domnule, pot aranja un accident. Nu va ÅŸti nimeni.
    Chiar în momentul în care a rostit cuvintele, i-a trecut prin minte gândul: El ÅŸtie că eu ÅŸtiu, însă a aÅŸteptat reacÅ£ia bărbatului.
    Erau la etajul al doilea al unei clădiri din oraÅŸul cetate Kowloon, construit în 1840 de un grup de chinezi pentru a se apăra de barbarii britanici. Zidurile cetăţii au fost bombardate în al doilea război mondial, dar mai erau ÅŸi alte ziduri care-i Å£ineau departe pe intruÅŸi: bande de cuÅ£itari, drogaÅ£i ÅŸi perverÅŸi miÅŸunau ca iepurii pe străzile întortocheate ÅŸi prin gangurile clădirilor promiscue. TuriÅŸtii erau avertizaÅ£i să ocolească aceste locuri; nici chiar poliÅ£ia nu se aventura pe strada Tung Tau Tsuen sau la periferiile oraÅŸului. Dincolo de fereastră se auzeau zgomotul străzii ÅŸi strigătele în amalgamul de limbi ale locuitorilor oraÅŸului cetate.

    Bărbatul îl studia cu ochii îngheÅ£aÅ£i ÅŸi tăioÅŸi. Vorbi într-un târziu:
    — Foarte bine. Te voi lăsa să alegi singur metoda.
    — Da, domnule. Este persoana aici, în Kowloon?
    — La Londra. Se numeÅŸte Catherine. Catherine Alexander.
    O limuzină urmată de o a doua maÅŸină în care se aflau două gărzi de corp înarmate l-au dus pe străin la Casa Albastră din Lascar Row, în cartierul Tsim Sha Tsui. Casa Albastră era frecventată numai de anumiÅ£i oameni, persoane foarte importante. Åžefi de state, stele de cinema ÅŸi preÅŸedinÅ£i de corporaÅ£ii erau clienÅ£ii acestui lăcaÅŸ. Directorul se mândrea cu discreÅ£ia pentru care era cunoscut stabilimentul pe care-l conduce. Cu zece ani în urmă, una dintre tinerele care lucrau aici a discutat cu un reporter despre unii clienÅ£i, iar în dimineaÅ£a următoare a fost găsită în portul Aberdeen, cu limba tăiată. La Casa Albastră se vindea orice: virgine, băieÅ£i, lesbiene, animale, bărbaÅ£i. Era singurul loc cunoscut de străin, unde se mai practica arta Ishinpo, care data din secolul al zecelea. Casa Albastră era un Corn al AbundenÅ£ei pentru plăcerile interzise.
    De data aceasta bărbatul a comandat gemenii. Erau doi tineri cu trăsături plăcute, trupuri incredibil de frumoase ÅŸi lipsiÅ£i total de inhibiÅ£ii. ÃŽÅŸi aminti ultima oară când a fost aici, mâinile cu mângâieri blânde, gurile fierbinÅ£i care i-au încălzit trupul. SimÅ£ea deja începutul unei erecÅ£ii.
    — Am ajuns, domnule.

"Amintiri de la miezul noptii" de Sidney Sheldon


Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,