Citeste online cartea Zece Negri Mititei de Agatha Christie

Citeste online cartea "Zece Negri Mititei" scrisa de scriitoarea engleza Agatha Christie. Citeste cartea electronica: "Zece Negri Mititei" disponibila in biblioteca noastra online.

Daca doriti sa cumparati cartea in format clasic, o puteti face din libraria Elefant.RO. Pretul ei este 16,55 lei.

Titlu: Zece Negri Mititei
Autor: Agatha Christie
Domeniu: Fictiune, Thriller & Mystery
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2013
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 256





Comanda cartea


Despre carte: „Zece...“ Zece straini sunt atrasi de un misterios U.N. Owen, intr-o casa de pe o insula izolata, din apropierea Devon-ului. „Noua...“ In timpul cinei, un mesaj inregistrat ii acuza pe fiecare in parte de cate o crima, iar in final, in aceeasi seara, unul dintre oaspeti moare. „Opt...“ Rupti de lume din cauza unei furtuni violente si urmariti de versurile unei vechi poezii pentru copii, care numara descrescator de la zece la zero, oaspetii lui U.N. Owen incep, unul cate unul, sa moara. „Sapte...“ are dintre ei este criminalul? Oare va supravietui cineva?

Despre Agatha Christie
Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan, DBE (născută Miller; 15 septembrie 1890 – 12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a fost o scriitoare engleză de romane, povestiri scurte È™i piese de teatru poliÈ›iste. A scris È™i romane de dragoste sub pseudonimul Mary Westmacott, dar acestea sunt mai puÈ›in cunoscute, nebucurandu-se de acelasi succes la public. Operele sale, în principal cele ce au ca personaje principale pe Hercule Poirot sau Miss Jane Marple, au făcut ca Agatha Christie să fie numită „Regina Crimei”, ea fiind considerată ca unul dintre cei mai importanÈ›i È™i inovativi autori ai genului.... citeste toata biografia scriitoarei Agatha Christie


fragment
Mi-aţi fost recomandată de Agenţia "Femeile îndemânatice". După câte am înţeles, sunteţi cunoscută personal acolo. Sunt de acord cu salariul pe care-l cereţi şi aştept să vă luaţi postul în primire la 8 august. Trenul cel mai indicat este cel de 12,40 din Paddington; veţi fi aşteptată în gară la Oakbridge. În plic aveţi cinci lire pentru cheltuieli.
Cu multă simpatie,
Una Nancy Owen

    Iar sus, în colÅ£, adresa cu litere de tipar:

    Insula Negrului. Sticklehaven, Devon...
    Insula Negrului! ÃŽn ultima vreme ziarele nu vorbiseră decât despre asta! Tot felul de aluzii ÅŸi zvonuri fantastice. DeÅŸi cele mai multe erau probabil fal¬se. Dar casa fusese fără îndoială construită de un milionar ÅŸi se spune că re¬prezintă ultima expresie în materie de lux...
    Obosită după un semestru istovitor de ÅŸcoală, Vera Claythorne îşi spuse: "Nu e nici o afacere să fii profesoară de sport la o ÅŸcoală de mâna a treia... Dacă aÅŸ putea să găsesc o slujbă la o ÅŸcoală mai ca lumea."
    Un fior rece îi trecu prin inimă: "La urma urmei, bine că am ÅŸi atât. Lu¬mea nu-i vede cu ochi buni pe cei care au avut de-a face cu justiÅ£ia — chiar dacă n-am fost găsită vinovată."
    Fusese chiar felicitată pentru curajul ÅŸi prezenÅ£a ei de spirit. Dar, de fapt, la ce te puteai aÅŸtepta de la o anchetă? Doamna Hamilton însăşi se pur¬tase mai mult decât amabil — numai Hugo — dar nu voia să se gândească la Hugo.

Deodată, în ciuda căldurii din compartiment, începu să tremure: mai bi¬ne nu s-ar fi dus la mare! O imagine clară îi apăru în minte. Capul lui Cyril, săltând în sus ÅŸi în jos, plutind spre stâncă... sus — jos, sus — jos... Åži ea în¬săşi, înotând spre el cu miÅŸcări uÅŸoare, experimentate — tăindu-ÅŸi drum prin apă, dar fiind, vai, sigură că nu va mai ajunge la timp...
    Marea — albastrul ei cald, adânc — dimineÅ£ile pe nisip — Hugo — Hugo care i-a spus că o iubeÅŸte...
    Nu trebuie să se gândească la Hugo...
    Deschise ochii ÅŸi privi încruntată la bărbatul care ÅŸedea în faÅ£a ei. ÃŽnalt, cu faÅ£a arămie, cu ochii de culoare deschisă, foarte apropiaÅ£i, cu o gură aro¬gantă, aproape crudă.
    ÃŽÅŸi spuse în gând: "Cred că a călătorit mult ÅŸi fac prinsoare că a văzut destule lucruri interesante."



Agatha Christie - Zece Negri Mititei


Vezi si:
ultimele carti adaugate
Autori
Autori la inceput
Dex Online - BiblioDex
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura