Clasa Pregatitoare - Programa scolara - Comunicare in limba romana

Citeste online "Programa scolara pentru disciplina - Comunicare in limba romana" pentru clasa pregatitoare. Programa scolara pentru "Comunicare in limba romana"

fragment
Conform planului de învăţământ actual, disciplina "Comunicare în limba română" se înscrie în aria curriculară Limbă şi comunicare, din care mai fac parte Limba modernă şi opţionalele specifice domeniului. Acestei discipline îi sunt alocate 4-6 ore pe săptămână.

În elaborarea programei s-a ţinut seama de particularităţile de vârstă ale elevilor şi de ideea fundamentală că prima experienţă de învăţare a comunicării în limba română (maternă) în context şcolar ar trebui să fie semnificativă, motivantă şi, de ce nu, una plină de bucurie.
Astfel, în mod firesc, modelul propus este unul comunicativ-funcţional ce accentuează o dată în plus centrarea pe competenţe de comunicare, nu pe conţinuturi lingvistice.

Programa pentru clasa pregătitoare include, pe lângă Nota de prezentare:
Competenţe generale ale disciplinei
Competenţe specifice şi exemple de activităţi de învăţare
Sugestii metodologice


Clasa Pregatitoare - Programa scolara - Comunicare in limba romana Vezi ultimele carti adaugate, Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,