Citeste online cartea Trezirea de L.J. Smith

Citeste online cartea "Trezirea" scrisa de scriitorul american L.J. Smith. Citeste cartea electronica: "Trezirea" disponibila in biblioteca noastra online.

Cartea cu vampiri "Trezirea" este primul roman din seria de cărți Jurnalele Vampirilor și este primul roman din seria Vampire Diaries și prezintă distribuția principală a personajelor Elena, Stefan, Matt, Bonnie, Caroline și Meredith (care este absentă din serialul TV). Intriga romanului se învârte în jurul romantismului dintre Stefan Salvatore și Elena Gilbert, iar grupurile încearcă să înțeleagă atacurile brutale care au avut loc în Fell's Church.

Daca doriti sa cumparati cartea in format clasic, o puteti face din libraria ELEFANT.RO. Pretul ei este 31,52 lei.

fragment
—Bună dimineaţa la toată lumea. îmi pare rău că n-am timp pentru micul dejun.
—Dar, Elena, nu poţi să pleci fără să mănânci ceva. Ai nevoie de proteine...
—O să iau o gogoaşă pe drum, înainte de şcoală, spuse veselă Elena.
O sărută pe Margaret în creştet, pe părul cânepiu, şi se întoarse către uşă.
—Dar, Elena...
—Şi o să mă duc probabil acasă la Meredith sau Bonnie după şcoală, aşa că nu mă aşteptaţi cu masa. Pa!
—Elena...
Elena era deja la uşa de la intrare. O închise în urma ei, întrerupând protestele mătuşii Judith, şi păşi pe veranda casei.
Şi se opri.
Toate sentimentele deprimante din acea dimineaţă o copleşiră din nou. Neliniştea, teama. Şi presimţirea că avea să se întâmple ceva îngrozitor.
Maple Street era pustie. Casele victoriene înalte păreau ciudate şi tăcute, ca şi cum ar fi fost toate goale pe dinăuntru, la fel ca nişte case de pe un platou de filmare părăsit. Păreau goale de oameni, dar pline de lucruri stranii care o urmăreau.
Asta era; cineva o urmărea. Cerul de deasupra nu era albastru, ci lăptos şi opac, asemenea unui castron uriaş răsturnat cu gura în jos. Aerul era înăbuşitor şi Elena era convinsă că nişte ochi erau aţintiţi asupra ei.
Zări ceva întunecat printre ramurile bătrânului gutui din faţa casei.
Era o cioară, stând la fel de nemişcată ca şi frunzele pătate cu galben din jurul ei. Ai ei erau ochii care o priveau.
Încercă să-şi spună că era ridicol, dar într-un fel ştia.
Era cea mai mare cioară pe care o văzuse vreodată, grasă şi lucioasă, cu curcubeie strălucind în penele ei întunecate, îi vedea limpede fiecare detaliu: ghearele negre lacome, ciocul ascuţit, ochiul negru care lucea.


L.J. Smith - Jurnalele Vampirilor Vol. 1 - Trezirea

Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,