Citeste online cartea "Alearga spre mine" de Afton Bonds

Citeste online cartea "Alearga spre mine" scrisa de scriitoarea americana Afton Bonds. Citeste cartea electronica "Alearga spre mine" disponibila in biblioteca noastra online.


fragment
De data asta deschise ochii si el nu se putu abtine sa nu surada. Ochii erau verzi ca vegetatia desertului. O luminita vie si inteligenta ii stralucea in privire.
- Danny... murmura ea. Salveaza-l. Este in piscina. Se va ineca.
Delira. Putea pierde un timp pretios plecand in cautarea acestui Danny care probabil nu exista. Dar trebuia sa inspecteze imprejurimile.
Treizeci de kilometri era probabil distanta ce-o parcursese intr-o noapte, date fiind conditiile in care o gasise.
Cu grija, ca si cum ar fi fost vorba de un obiect pretios, ii desfacu baticul din jurul capului.
Un par matasos se raspandi pe umerii tinerei femei si pe bancheta. Cu un suras pe buze inchise portiera.
Din intuitie se indrepta spre magazinul abandonat.
O sansa extraordinara ca se dusese la ceremonia „Cantecul vantului" in Chee Canyon. Altfel n-ar fi descoperit-o niciodata pe aceasta femeie lesinata.
Pentru a lua parte la ceremonie, participantii trebuiau sa se conformeze unor reguli foarte stricte. Nu trebuiau sa fie contaminati de lumea albilor si de capcanele ei, cum ar fi vesmintele si mancarea.









Afton Bonds - Alearga spre mine

Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,