"Sotia lui" de Becky Barker - carte online

Citeste online cartea "Sotia lui" scrisa de scriitoarea americana Becky Barker. Citeste cartea electronica "Sotia lui" disponibila in biblioteca noastra online.


fragment
Fiind crescută de mică în apropierea bazelor Forţelor Aeriene, era obişnuită să străbată ţara în lung şi-n lat, şi n-o deranjau contractele ocazionale, ce o trimiteau în locuri noi şi interesante. Uneori, aceste însărcinări reprezentau o schimbare binevenită în rutina traiului şi a muncii în mijlocul familiei.
-Domnul Travis doreşte să mergi la ferma lui de cai, din Kentucky, cel puţin pentru o lună, îi spuse Belle, mama lui Dee, ce juca atît rolul de recepţioneră a serviciului charter, cît şi cel de coordonator al programărilor. Dacă vei socoti de cuviinţă, vei putea prelungi durata lecţiilor.
-Proprietarul.fermei, continuă ea, construieşte un hangar şi o pistă de aterizare. A cumpărat un avion mic de transport şi vrea ca trei dintre oamenii lui să ia ore de zbor, pecitru a-l putea pilota. Am impresia că ferma este mai degrabă un ranch în stil mare şi că afacerile sînt de-a dreptul înfloritoare.
-De ce le trebuie o pistă de aterizare? se interesă Dee. Impreună cu surorile ei - Sharia şi Carlie - şi mama lor, treceau în revistă programul săptămînii în obişnuita întîlnire de luni dimineaţă.
-Cresc şi vînd cai, o informă BeHe. Cred că a spus că e vorba atît de cai de călărie, cît şi de cîţiva cai de rasă. Vor să-i poată transporta pe calea aerului, în loc de a traversa ţara cu ei în camioane.









Becky Barker - Sotia lui

Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,