"Capitulare" de Helen Mittermeyer - carte online

Citeste online cartea "Capitulare" scrisa de scriitoarea americana Helen Mittermeyer. Citeste cartea electronica - roman de dragoste: "Capitulare" disponibila in biblioteca noastra online.





fragment
   Derry era sigură că avea să-l vadă pe uriaşul cu părul şaten pieptănat pe spate de pe fruntea înaltă. De o săptămînă venea acolo în fiecare zi.
   Se ciocnise de el într-o zi cînd alerga la cursul de Psiho II la care întîrzia întotdeauna. O ridicase în aer şi rîsese cînd ea îl privise stupefiată.
-Ia-o încet, micuţo, tot acolo ajungi.
-Ba nu sînt mică, am 1,70 metri şi am făcut muşchi la înot, a mormăit ea suspendată încă în aer şi resimţind cu plăcere felul în care mîinile lui lungi şi puternice îi strîngeau talia.
-Eşti un îngeraş plăpînd, insistase el strîngînd-o mai tare. ,
-Ba nu! Lasă-mă jos, o să întîrzii! ţipase 'Derry făcîndu-l să rîdă pe uriaş.
   A eliberat-o, dar i-a spus că o va revedea. Şi chiar aşa făcuse... De o săptămînă venea acolo în fiecare zi.
   Ieri îi ceruse o întîlnire şi ea acceptase sâ iasă cu el. Acum Derry se hotărîse că, de cum îl va vedea, o să-i spună că nu mai iese cu el, să nu mai vină s-o ia de la cămin...
   A fost atît de şocată să nu-l vadă aşteptînd-o la O’Connor Hali încît a rămas încremenită un moment, clipind, de parcă asta l-ar fi făcut să apară. Dorea neapărât să-l vadă ca să-l informeze că refuză întîlnirea.
Doamne sfinte, cum să iasă cu un bărbat fără să-i ştie măcar numele!









Helen Mittermeyer - Capitulare

Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,