La hotarul Paradisului" de Peggy Webb - carte online

Citeste online cartea "La hotarul Paradisului" scrisa de scriitoarea americana Linda Cajio. Citeste cartea electronica "La hotarul Paradisului" disponibila in biblioteca noastra online.






fragment
Rosalie isi mentinu zimbetul pe buze.
- Nimic nu face mai bine organismului ca aerul acesta tare.
- Si tu cum te simti, draga mea? Fizionomia lui Grace se modifica intr-un mod mai obisnuit exprimarii condoleanjelor. Rosalie va avea de ce sa rida cind va ajunge inapoi la masina ei, cumparata de la solduri. Bietul Harry. Mort si disparut.
- Viata merge inainte, raspunse Rosalie, incercind sa-si mentina neschimbata expresia, constienta de stupiditatea vorbelor. Le facu vesela cu mina si se indrepta spre rafturile cu cereale. De obicei alegea cu atentie dintre cele mai ieftine cutii, dar acum apuca prima cutie care ii veni la indemina - cereale naturale, la un pret foarte piperat, plina cu o multime de lucruri care erau probabil deosebit de necesare organismului ei.
Impinse repede caruciorul si dadu coltul, mentinind un ritm alert pina ce disparu din raza vizuala a lui Mildred si Grace. Abia atunci isi ingadui o pauza. Din carucior, cutia cu cereale protesta.
Aproape cinci dolari. Probabil ca era umpluta cu pilitura de aur. Rosalie facu un pas inapoi si isi atinti privirea asupra culoarului pe care se gaseau rafturile cu cereale. Probabil ca Mildred si Grace hotarisera sa-si stabileasca resedinta acolo, cu cele doua carucioare lipite unul de altul, gurile amindurora miscindu-se in acelasi timp, cu o viteza si un debit verbal la valori maxime.









Peggy Webb - La hotarul Paradisului
Vezi ultimele carti adaugate Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,