Citeste online cartea "Vulturul de Smarald" de Linda Cajio

Citeste online cartea "Vulturul de Smarald" scrisa de scriitoarea americana Linda Cajio. Citeste cartea electronica "Vulturul de Smarald" disponibila in biblioteca noastra online.





fragment
- Altă dată, eventual? replică ea rece.
O privi ca şi cum ar fi comis un păcat de neiertat.
- Nu te-aş sfătui să continui în stilul ăsta, spuse el încet. E cam răsuflat şi mă plictiseşte. Fie ne întâlnim diseară, fie poţi s-o laşi baltă, scumpo.
Ochii lui o fulgerară scurt.
- Mă aşteptam ca, în situaţia existentă, să fii puţin mai maleabilă. Trebuie să recunosc că, prima oară când te-am văzut, mi-am spus că e o manevră foarte isteaţă din partea lui George. Nu neg gă mi-ai trezit interesul.
Îi măsură cu privirea făptura mignonă.
- Mi-ai trezit un mare interes... reluă el, tărăgănat.
Sonia se înroşi ca focul. Nu-i plăcea să fie numită "scumpo" pe tonul acela familia şi în nici un caz nu-i convenea să fie privită ca şi cum ar fi fost specialitatea casei. Stai numai să vezi când îl regăsea e George!
Va să zică, invitaţia lui de a-şi petrece vacanţa pe insulă, ţinându-i de urât lui Chloe, soţia lui, care în ultima vreme era cam indispusă, avusese un alt scop. La sosire, Sonia o găsise pe Chloe sănătoasă tun, ghicind astfel că altul era motivul. Ţinea mult la fratele ei, dar era conştientă că niciodată nu făcea nimic fără un scop anume. Nici nu ajunsese bine pe mica insulă din Bermude, când George dăduse un prânz şi, cât ai zice peşte, i-l prezentase pe bărbatul care stătea acum lângă ea. Când făcuse cunoştinţă cu Rory Maragal, Sonia înţelesese de ce se arăta George atât de deferent cu el. Nu numai că era proprietarul insulei, dar George spera să-l convingă să-i acorde lui contractul de a construi un hotel de lux pe coasta sudică. Rory Maragal era în favoarea unei asemenea întreprinderi, dar din păcate George nu era singurul candidat. Mai existau încă doi, cel puţin, interesaţi de acelaşi proiect.
Amintindu-şi cât de prompt dispăruse George după ce făcuse prezentările, Sonia se lămuri pe deplin. Nu era pentru prima oară când George o folosea ca momeală. Arnold Cairn, de la organizaţia Tryfold, se prinsese zdravăn de tot în cârlig. Sonia avusese nevoie de câtva timp ca să înţeleagă ce urmărea George, iar între timp bietul Arnold se amorezase de ea.









Linda Cajio - Vulturul de Smarald
Vezi ultimele carti adaugate Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,