"Vacanta Prelungita" de Jane Ashton - carte online

Citeste online cartea "Vacanta Prelungita" scrisa de scriitoarea americana Jane Ashton. Citeste cartea electronica - roman de dragoste: "Vacanta Prelungita" disponibila in biblioteca noastra online.





fragment
- Cred că nu mi-am ales bine momentul, spuse aceasta, fără nici o introducere.
Tisha făcu un pas înapoi, permiţându-i femeii să intre. Văzând-o de aproape, judecând după ridurile fine de expresie şi cele de pe gât, oricine realiza că femeia era mai în vârstă decât părea la prima vedere. Părul îi era desigur vopsit, căci era de o nuanţă foarte intensă şi Tisha se gândi că rădăcinile îi erau cu siguranţă albe. Ea nu mai aşteptă ca femeia cea zveltâ s-o urmeze ci porni înapoi, spre încăperea în care se afla tatăl ei.
- Este Blanche, răspunse ea la întrebarea nerostită de tatăl ei, care o privea cu o sprânceană ridicată.
Tisha nu ştia dacă tatăl ei, care se lăsă înapoi în scaun, era bucuros sau nu să-şi vadă sora, căci probabil îl aştepta pe Kevin. Dar după felul în care acesta se încruntă, ea înţelese că avea un motiv în plus să fie furios pe ea.
- Ar treb u i să arăţi mai mult re sp e c t celor în vârstă, mă tuşa ta nu este o simplă cunoştinţă.
- Ştii bine că prefer sâ mi se spună pe nume,
Richard, n-aş suporta ca nepoata mea sâ mi se adreseze cu „mătuşa Blanche“, zise femeia zâmbind.
Blanche Caldwell era îmbrăcată cam colorat pentru vârsta ei, într-o pereche de pantaloni roşii, la care asortase o bluză înflorată şi nu arăta nicidecum ca o fată bătrână, cu toate că acesta îi era statutul.
Ea nu se sinchisi prea mult de privirile curioase pe care i le arunca fratele ei şi-i depuse acestuia un sărut pe obraz.
- Şi eu mă bucur să te văd, Richard, îi spuse ea.
- Deşi nu se vede, mă bucur că ai venit, spuse el foindu-se stânjenit în scaun, aşezându-se în aşa fel încât să le poată privi pe cele două femei. Sunt destul de nervos, pentru că încerc s-o aduc pe fata asta cu picioarele pe pământ, lucru cam greu, ce-i drept.
Tisha izbucni în râs. Apoi, ridicând mâinile în sus, în semn de exasperare, se întoarse spre tatăl ei.









Jane Ashton - Vacanta Prelungita

Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,