Citeste online cartea "Mahon de Vara" de Janet Dailey

Citeste online cartea "Mahon de Vara" scrisa de scriitoarea americana Janet Dailey. Citeste cartea electronica - roman de dragoste: "Mahon de Vara" disponibila in biblioteca noastra online.

Cititi si "Destinul Familiei Calder" de Janet Dailey





fragment
Când fundul fu acoperit cu homari, mai adăugară alge, urmate de un alt rând de homari şi încă un strat de alge. Cutia se goli şi Katherine se întoarse spre scoicile puse în săculeţe.
Câţiva dintre oaspeţi veniră să urmărească pregătirile.
Interesul lor făcu să crească încordarea Ginei. Se apropia momentul când trebuia să-i facă faţă lui Rhyder. Erou aproape treizeci de musafiri la petrecere şi ea nu putea spera să-l evite la nesfârşit.
In minte, încercă să se pregătească pentru întâlnire.
Exista slaba şansă ca el să n-o recunoască, în fond, ea avea şaisprezece ani ultima dată când el o văzuse. Nouă ani trebuie să-i fi schimbat înfăţişarea mai mult decât o schimbaseră pe a lui.
Adevărat, părul ei era încă negru, la fel ca al lui, dar nu-i mai cădea în şuviţe lungi pe umeri. Era tuns scurt, ondulându-se în jurul urechilor ca să adauge o tentă de sofisticare înfăţişării ei. Ochii rămâneau verzi co oceanul, subliniaţi de gene dese, dar nu mai erau încrezători şi nevinovaţi. Rotunjim ile ei erau mai feminine acum, dar silueta nu i se schimbase prea mult,
Gina se îndoia sincer că el o uitase mai mult decât reuşise ea să-l uite. Cu amărăciune, blestemă această a doua intruziune a lui în viaţa ei şi bănui că şi Rhyder va gândi la fel când o va recunoaşte.
— Gina !
Ea înţepeni la auzul numelui ei rostit de Justin Trent. Al şaselea simţ o avertiză că Rhyder era cu el, înainte de a se întoarce. Cu un zâmbet forţat pe buze se răsuci înţepenită, evitând cu grijă orice privire la bărbatul, care stătea lângă Justin. Dar putea simţi cercetarea ochilor îngustaţi care-i măsurau cu răceală statura.
Degetele ei se încleştară pe săculeţul cu scoici în timp ce se lupta cu valul de panică ce se ridica în ea. Dacă i s-ar fi dat încă un on, tot n-ar fi fost pregătită pentru acest moment. Calmul ei devenise fragil, riscând să se prăbuşească Iq cel mai mic impact.
— Te căutam.
Justin îi cuprinse talib, mâna lui mângâindu-i uşor şoldul.
— Am fost tot timpul aici. Râsul ei sună fals chiar în propriile urechi. îşi dădu capul pe spate pentru o privi faţa frumoasă a lui Justin. Ce vrei?
Privirea, lui căpruie întârzie în treacăt pe buzsîa ei pline, apoi făcu un gest spre bărbatul care-i observa.
— Este cineva pe care vreau să-l cunoşti. Rhyder, ea este...









Janet Dailey - Mahon de Vara

Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,