"Ore Suplimentare" de Gail Douglas - carte online

Citeste online cartea "Ore Suplimentare" scrisa de scriitoarea americana Gail Douglas. Citeste cartea electronica - roman de dragoste: "Ore Suplimentare" disponibila in biblioteca noastra online.





fragment
Casey Mclntyre stătea nemişcată în spatele uşii biroului gol al ziarului The Vancouver Weekender. Uşa era închisă, iar ea ţinea un dicţionar gros deasupra capului.
   Casey crezuse că era singură în clădirea veche ce adăpostea redacţia ziarului, însă cineva tocmai intrase, cineva care, cu siguranţă, nu avea ce căuta acolo la unsprezece noaptea. Dicţionarul, un Webster în versiune prescurtată, nu era chiar o armă de temut, dar se pregătea să i-l trîntească în cap hoţului, chiar în clipa în care acesta ar fi deschis uşa şi ar fi pătruns în cameră.
   Casey îşi dorea să nu fi început să se gîndească la ultimul film al lui Jack Nicholson. Sau la rînjetul lui diabolic. Sau la cît de uşor îi era lui să spargă uşa cu un topor. îşi dorea să nu fi rămas să lucreze atît de tîrziu într-o clădire care-i stimula imaginaţia chiar şi în plină zi. îşi dorea... La naiba! Voia ca intrusul să facă, în sfîrşit, prima mişcare. Nimic nu putea fi mai rău decît tot acel suspans!
   Haide, îşi zise în gînd, încercînd să-şi adune tot curajul de care avea nevoie. Haide. Clanţa se mişcă încet.
   Uşa se deschise, iar Casey îşi dădu seama, ce-i drept, prea tîrziu, că făcuse o greşeală tactică. Era înaltă, mai înaltă decît majoritatea bărbaţilor pe care-i cunoştea, un avantaj pe care sperase să-l folosească ca element-surpriză. însă străinul o depăşea cu mult şi era clar că se aşteptase la un atac prin surprindere. O prinse de încheieturi şi o lipi de perete sub greutatea trupului lui, înainte ca ea să reuşească să schiţeze măcar un gest.
-Cine naiba eşti şi ce cauţi aici? o întrebă el ameninţător. Casey îl privea uluită. Ce făceai aici?









Gail Douglas - Ore Suplimentare

Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,