Citeste online cartea "O inima increzatoare" de Lynne Bryant

Citeste online cartea "O inima increzatoare" scrisa de scriitoarea americana Lynne Bryant. Citeste cartea electronica "O inima increzatoare" disponibila in biblioteca noastra online.





fragment
Dând cu ochii de ea, bărbatul s-a întors pe jumătate şi s-a îndreptat, cu mers legănat, înspre vas.
-Cu mine vorbeşti? A arătat cu un deget lung înspre el însuşi, dar a greşit ţinta şi a indicat ceva deasupra umărului lui.
Altă dată Marnie ar fi râs de expresia comică de pe faţa lui arătoasă, dar oamenii pe care-i văzuse ea în cârciumă, în urmă cu o jumătate de
oră, nu fuseseră în toane prea bune. De fapt, era sigură că unul dintre ei îi strecurase ceva în băutură bărbatului aceluia şi, din câte-i cunoştea, oamenii ăia erau acum pe urmele lui. Era o minune că, până acum, vasul lui aristocratic scăpase intact.
Marnie a păşit uşor pe pontonul plutitor. Acesta s-a clătinat, făcându-l şi pe bărbatul înalt să se clatine şi ea l-a apucat de braţ, ca să-l sprijine.
-Da, da, la tine mă refeream, domnule Duke King.
-Te cunosc? El s-a împleticit, şi-a recăpătat echilibrul, apoi a privit-o cercetător. Ah, fata cu părul de culoarea amurgului şi cu ochii verzi ca marea. Acea fată atât de frumoasă!
Pălăria Stetson îi era împinsă mult pe frunte, ascunzându-i ochii, dar admiraţia din vocea lui o cuceri pe Marnie. Nu-şi dăduse seama că Duke o remarcase la conferinţa din acea dimineaţă. Poate că încă mai existau şanse pentru ea, îşi zise Marnie înainte să audă zăngănitul porţii de la intrarea în unicul port şi vocile furioase ale bărbaţilor care o treziră la realitate. Sosiseră protestatorii.
Strecurându-şi braţul pe după cel al lui Duke, l-a împins în ambarcaţiunea ei.
-Hai cu mine. Repede.










Lynne Bryant - O inima increzatoare

Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,