Experimentand in profunzime pe Isus Christos de Jeanne Guyon - carte online

Citeste online cartea "Experimentand in profunzime pe Isus Christos" scrisa de scriitoarea franceza Jeanne Guyon. Citeste cartea electronica "Experimentand in profunzime pe Isus Christos" disponibila in biblioteca noastra online.





Citirea acestei cărţi a fost ca descoperirea unei picturi foarte vechi, şterse, care a fost uitată pentru că imaginea ei a devenit neclară datorită numeroaselor straturi de lac ce au fost aplicate pe suprafaţa ei. S-ar putea ca privitorul sa-şi dea seama că este vorba de o lucrare de artă, dar restaurarea frumuseţii originale este o sarcină deosebit de grea.
Aşa s-a întâmplat cu cărticica lui Jeanne Guyon. Încet, încet, a fost îndepărtat fiecare strat de lac, pânăce a ieşit la iveală o capodoperă.
Două tinere minunate din Tennessee, Linda şi Vicki, au trudit pentru îndepărtarea acelor straturi de lac ce au ascuns profunzimea şi simplicitatea acestei cărţi. Ideile lui Jeanne Guyon sunt tipărite pentru prima dată într-o limbă clară, modernă.
Toţi, cei care vor citi şi se vor bucura de aceste pagini vă vor fi foarte recunoscători.





Jeanne Guyon - Experimentand in profunzime pe Isus Christos






Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,