Citeste cartea "Viata suprema" de Gene Edward

Citeste online cartea "Viata suprema" scrisa de scriitorul american Gene Edwards. Citeste cartea electronica "Gene Edwards" disponibila in biblioteca noastra online.





fragment
N-ar trebui să ne surpindă ce a creat Dumnezeu mai întâi. A creat tărâmul spiritual. Acest tărâm se potrivea naturii lui Dumnezeu. Tărâmul pe care l-a creat era invizibil, spiritual, imaterial, nefizic. Acest tărâm se potrivea cu El. După cum apa se potriveşte peştilor şi aerul părăsilor... mediul natural, organic al lui Dumnezeu reflectă natura Sa - spirituală şi invizibilă. Nu vei fi surprins de faptul că acest tărâm este adimensional, pentru că Dumnezeu este aşa.
Dar, ce înseamnă aceasta? ÃŽnseamnă că îţi va fi foarte greu ca să poÅ£i măsura pe Dumnezeu sau locul unde El trăieÅŸte. Tărâmul acesta nu are „sus” ÅŸi „jos”, nici înălÅ£ime-lungime-adâncime. Nici greutate. Nici mărime. Nu este nici mare, nici mic.

Primul tărâm, cel spiritual, nu are nimic din toate acestea. Ei bine, este adimensional. De asemenea, în tărâmul invizibil, în care trăieÅŸte Dumnezeu nu există timp. Acest tărâm a venit în existenţă înaintea spaÅ£iului ÅŸi timpului, ÅŸi nu are legătură cu conceptul de timp. Dacă consideri că nu-i destul, atunci gândeÅŸte-te că în acest tărâm nu este spaÅ£iu. Elementele numite timp ÅŸi spaÅ£iu nu au fost încă „inventate”. SpaÅ£iul ÅŸi timpul au de-a face cu masa. (Chiar Einstein este acela care ne asigură de acest lucru.) Masa are de-a face cu materialul.

Primul tărâm (complet invizibil) nu are materie, nici masă în el. Aici nu operează legile fizicii. Celălalt tărâm este: Invizibil ÃŽn afara timpului Imaterial Adimensional Spiritual Evident, ne luptăm ca să înÅ£elegem toate aceste lucruri, pentru că noi nu am trăit niciodată într-un mediu cu asemenea trăsături ciudate. Tu eÅŸti o creatură a spaÅ£io-temporalului, a dimensionalului ÅŸi a fizicului. Celălalt tărâm poate înghiÅ£i orice părticică a tărâmului vizibil, fizic, sau poate să intre în lăuntrul tău ÅŸi nu vei suferi nici un rău. După cum am mai spus, noi nu putem pricepe aceste lucruri în întregime. O altă trăsătură a primului tărâm pe care El le-a creat: nu poÅ£i trece de aici, acolo. PoÅ£i călători o veÅŸnicie cu cea mai rapidă navă spaÅ£ială, ÅŸi niciodată nu vei ajunge acolo. Nu poÅ£i trece din acest tărâm în celălalt tărâm. Nu este „undeva” unde să poÅ£i merge. ÃŽn tărâmul spiritual se poate intra doar pe o Uşă. Da, o Uşă. Există o Uşă între tărâmul nostru ÅŸi celălalt tărâm. Această Uşă este singura cale de acces către celălalt tărâm! Apropo, acest tărâm spiritual fascinant mai are un nume. Este numit „cerurile”, sau „locurile cereÅŸti”. Acolo locuieÅŸte Dumnezeu.





"Viata suprema" de Gene Edward






Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,