Citeste cartea "Caderea Lui Adam" de Sandra Brown

Citeste online cartea "Caderea Lui Adam" scrisa de scriitoarea americana Sandra Brown. Citeste cartea electronica "Caderea Lui Adam" disponibila pe biblioteca noastra online.





fragment
S-a anunţat la buletinul de ştiri de seara.
Accidentul s-a petrecut pe un munte din nordul italiei. Nu foarte înalt, dar suficient. Suficient de înalt şi de aspru pentru a cîştiga respectul unor alpinişti experimentaţi. O cădere într-o prăpastie adîncă de aproape zece metri a fost de ajuns pentru a-i afecta grav şira spinării lui Adam Cavanaugh, pentru a provoca'titluri de o şchioapă şi a face ca sute de angajaţi ai săi din toată lumea să fie cuprinşi de panică.
Thad Randolph nu intră în panică, dar ştirea aceea îi atrase atenţia, totuşi.
Se opri din repararea unui transformator pentru fiul său, Matt, şi le spuse brusc şi lui şi surorii lui, Megan, să facă linişte, după care dădu mai tare televizorul portabil din bucătărie.
...singurul supravieÅ£uitor. Tocmai a fost adus aici, la Roma, de unde vom afla mai tîrziu, în cursul acestei seri, amănunte în legătură cu starea sănătăţii sale. Alături de el mai erau pilotul de curse francez Pierre Gautier ÅŸi magnatul englez în domeniul bancar, Alexander Arrington. Ambii au fost găsiÅ£i decedaÅ£i. Domnul Cavanaugh, un celebru industriaÅŸ pe plan mondial, este proprietarul, lanÅ£ului de hoteluri Cavanaugh. Este...”





"Caderea Lui Adam" de Sandra Brown






Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura, Sandra Brown