Sandra Brown

  Sandra Lynn Brown s-a nascut in martie 1948 in Waco, Texas si este o scriitoare americana, autoare a 58 de romane de dragoste si suspans care au ajuns bestseller-e The New York Time. Brown a publicat si sub pseudonimele de Rachel Ryan, Laura Jordan si Erin St. Claire. ÃŽnainte de cariera de scriitoare, ea a lucrat cu succes ca model, actrita, antreprenor si star de televiziune.

  Sandra Brown s-a nascut in Waco, Texas si a crescut in Ft. Worth. Ea s-a specializat în limba engleză la Universitatea CreÅŸtină din Texas (TCU) în Fort Worth, Texas, dar a parasit colegiul în 1968 si s-a căsătorească cu soÅ£ul ei, Michael Brown, care este un fost prezentator de televiziune ÅŸi un documentarist premiat cu premiul "Dust to Dust".

  Brown si-a inceput cariera in scris în 1981 ÅŸi de atunci a publicat peste ÅŸaptezeci de romane.
  ÃŽncepând din 1990, când "Mirror Image" a ajuns in lista de bestseller-e a ziarului The New York Times, fiecare roman ulterior a devenit un bestseller Times.. ÃŽn 1992, romanul ei de French Silk a fost ecranizat într-un film de televiziune ABC. Brown are acum ÅŸaptezeci de milioane de exemplare din cărÅ£ile sale imprimate în întreaga lume, iar munca ei a fost tradusa în treizeci ÅŸi trei de limbi.

Sandra si sotul ei, Michael Brown, trăiesc acum din Arlington, Texas.

Carti in romana ale scriitoarei Sandra Brown pe care le puteti citi online aici pe site
"A Secret Splendor" de Sandra Brown (in engleza)
"Imaginea Din Oglinda" de Sandra Brown
"Matase frantuzeasca" de Sandra Brown
"Caderea Lui Adam" de Sandra Brown
"22 Indigo Place" de Sandra Brown
"Tu ești tatăl copilului meu" de Sandra Brown
"Secretul" de Sandra Brown
"Dovada ferfectă" de Sandra Brown

Vezi si 26 de carti de Sandra Brown la numai 1 euro

Video Sandra Brown raspunde la 5 intrebari