Citeste cartea Delirul Placerii de Duffy McGregor

Citește online cartea "Delirul Plăcerii" scrisă de Duffy McGregor despre un bărbat pe nume John Gorta cărui relație cu soția lui se răcise și își găsește alinarea în brațele verișoarei lui Donna care îl îndrăgise de mică. Relația cu Donna îi deschide ochii și vede la soția lui ceea ce nu văzuse până atunci.


fragment
Ford-ul avea zece ani, dar John Gort nu intenţiona să-l schimbe, deşi prietenii îl luau peste picior, iar Ela îl înnebunise să-şi cumpere o maşină nouă. Chiar cu cîteva zile în urmă, Pierre Sarraud, prieten de-o viaţă, i-o trîntise, cu tupeul lui franţuzesc:
― Bătrîne, este vremea s-o dai dracului de rablă! Dacă ţie nu-ţi pasă că te faci de rîs, gîndeşte-te la nevastă-ta. Şi, conducînd cu 80 pe oră de-a lungul rîului Oak, John se gîndea la ea. Era întors pe dos, îngrijorat şi... foarte excitat. Fără voie, îi veneau în minte felurite scene din viaţa lor intimă. Revedea !ul!a Elei, ca un cuib trandafiriu, s!n!i... dar mai bine să înceteze; să se uite la şosea, la pădure. Ce naiba, avea 45 de ani şi îi venise e!ec!ia brusc, de parcă ar fi fost un adolescent bubos! Dar ziua aia afurisită fusese altfel; de dimineaţă se simţise straniu, acum avea febră şi, în pantaloni, pe!i!ul zvîcnea la fiecare cinci secunde.
Ajuns la Oak Ridge Hall, casa colonială a strămoşilor lui, care se înălţa deasupra văii rîului Oak, auzi un claxon sunînd stăruitor în spatele său şi îi făcu loc grăbitului automobilist, îl depăşi brusc un Rover şi John frînă chiar în spatele maşinii din care Sarraud se şi dăduse jos.
― Ei, bătrîne! Ce spui de noutăţi?, îl apostrofă Pierre, gesticulînd cu ziarul în mînă. - Ştii că mi-au telefonat de la Ottawa?

"Delirul Placerii" de Duffy McGregor
citeste cartea pe tot ecranul


Vezi ultimele carti adaugate
Ajuta site-ul cu un articol
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,