Citeste online cartea Rapirea de Robin Cook

Citește online romanul sf "Răpirea" scrisă de Robin Cook despre o echipă de cercetători dintr-o regiune îndepărtată a Atlanticului care este prinsă într-un vechi vulcan submarin atunci când submersibilul lor este atras în mod inexplicabil. Ei descoperă o lume avansată din punct de vedere tehnologic de oameni modificați genetic, aproape perfecți din punct de vedere fizic, care trăiesc confortabil într-un oraș închis în discontinuitatea Mohorovičić.

fragment
O nelinişte inexplicabilă îl cuprinse pe Perry Bergman chiar din clipa în care somnul agitat îi fu curmat de nişte vibraţii de a dreptul ciudate. Era un soi de scrîşnet enervant, asemănător zgomotului făcut de unghiile ce zgîrie o tablă de scris. Se înfioră, azvîrli în lături pătura subţire care l învelea şi coborî din pat. Stînd aşa, cu picioarele goale pe podeaua de oţel, i se părea acum că zgomotul seamănă mai degrabă cu acela făcut de freza unui dentist. Era un sunet diferit atît de bîzîitul monoton al generatoarelor navei, cît şi de zumzetul ventilatoarelor de aer condiţionat.
– Ce naiba se ntîmplă? se pomeni întrebînd, deşi nu era nimeni acolo să i răspundă.
Îşi aminti cum ajunsese pe vasul Benthic Explorer cu o seară înainte, după un zbor lung cu elicopterul tocmai din Los Angeles, via New York, pînă la Ponta Delgada, pe Insula San Miguel din Arhipelagul Azore. Pe lîngă diferenţa de fus orar, îl mai obosise peste măsură şi şedinţa prelungită în care i se aduseseră la cunoştinţă problemele cu care se confrunta echipajul. Era de înţeles că nu i convenea defel să fie trezit după numai patru ore de somn, şi încă de un zgomot atît de enervant.


"Rapirea" de Robin Cook
citeste cartea pe tot ecranul


Vezi ultimele carti adaugate
Ajuta site-ul cu un articol
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,