Citeste online cartea Pasiune fatala de Sidney Sheldon

Citeste online cartea roman de dragoste "Pasiune fatală" scrisa de scriitorul american Sidney Sheldon. Citeste cartea electronica "Pasiune fatala" disponibila in biblioteca noastra online.

fragment
— Fotografiază, nu sta, vreau ca pozele de la divorţ să fie făcute de o profesionistă ca tine, altfel iar mă scot ăia ca o
ciocănitoare!

La primul divorţ, un săptămânal ilustrat de scandal şi bârfe publicase o fotografie a lui Muffy cu ochii ieşiţi din orbite, făcându-i o scenă groaznică domnului Numărul Unu. Muffy nu se consolase niciodată cu acest lucru, aşa că la al doilea divorţ începuse să-şi pregătească din timp portofoliul. Dincolo de aspectul moral, de care nu avea de ce să fie mândră, Kit era încântată de ceea ce numea „pozele de divorţ". Surprinseseră esenţialul: mutra uimită a bărbatului întors acasă dintr-o
călătorie de afaceri, căruia nevasta îi aruncă în faţă că o înşeală cu secretara Mutra lui Muffy plină de ură şi în acelaşi timp, privind cu cochetărie spre cameră de parcă l-ar întreba pe privitor: „ce zici de mine?"

Kit îşi reveni din visare, lucru care i se întâmpla din ce în ce mai des. Şi mai brutal. Reveni la realitate cu o spaimă cuibărită în suflet „Dar oare eu nu greşesc la fel ca ea, pe undeva?"
In ultimul timp Kit se întreba de ce nu simte nimic din ceea ce îi spuneau prietenele care, ca ea, rămăseseră nemăritate până la treizeci de ani. A, draga mea, am simţit din-tr-odată că viaţa trebuie trăită în doi. Şi când a apărut Hal, John, Jack, Albert sau cum l-o mai fi chemat pe Domnul Ideal, m-am măritat". Kit nu simţea nimic. Ii părea rău de Don, care o cerea de nevastă la fiecare Sărbătoare a Recunoştinţei şi la fiecare nouă firmă pe care o înghiţea compania lui mamut Don era un băiat dulce care moştenise de la tatăl lui Eagle Dream, un lanţ de fast-food-uri pe autostradă, de boutique-uri pentru orice buzunar şi o fabrică de îmbrăcăminte sportivă Era înalt, frumos, sportiv. O dată pe săptămână o ducea pentru două ore în apartamentul lui din oraş şi făcea dragoste cu ea. Kit se străduia să-şi spună că îl iubeşte. îi aducea flori, brăţări fine cu pietre preţioase, avea întotdeauna o bomboană pentru Alic, setterul ei irlandez, şi nu se plânsese niciodată când Alic îi rosese portofelul de piele fină pe care i-1 fura, invariabil, din buzunarul de la spate al pantalonilor.

Şi totuşi nu se putea gândi la Don ca la bărbatul cu care va trăî toată viaţa, cu care va face copii. „Am munca mea", îi spunea ea lui Don când venea vorba de mers la altar. „Nu pot s-o las de izbelişte, nu a fost uşor să ajung aici, şi nici nu vreau să renunţ." Don nu îi ceruse să renunţe la agenţia de reclame de lux pe care o inventase Kit Când împlinise optsprezece ani, bunicul ei, bătrânul Albert St Clair o întrebase ce îşi doreşte cel mai mult Se aştepta ca ea să spună că vrea o maşină ultimul răcnet, o bijuterie sau o rochie scumpă, o casă., chestii de genul ăsta Fără un preţ prea mare, fără semnificaţie. Dar întrebarea nu o prinsese pe Kit nepregătită. Surprinsese o discuţie discretă între tatăl şi bunicul ei şi ştia că i se va oferi orice ar cere.Se gândise dacă să ceară ceva scump sau ceva care să le arate celor din familia St Clair că era cu adevărat o St Clair. Adică o persoană care ştie să se descurce pe cont propriu şi care străluceşte orice ar încerca să facă Ei îi intrase în cap să devină fotograf. Primise la zece ani un aparat de fotografiat destul de primitiv. Făcuse poze cu care îşi tapetase pereţii camerei. Scosese toată familia din sărite cu acest capriciu - cel puţin aşa credeau la vremea respectivă încetul cu încetul se obişnuiseră cu aparatul de fotografiat aflat mereu la gâtul lui Kit, cu podul transformat în cameră obscură, cu sticlele cu soluţii foto din camera ei, păstrate cu grijă sub pat sau în micul ei frigider.
Banii pe care îi primea cu tot felul de prilejuri se duceau pe substanţe, obiective, hârtie, filme. Pe manuale pentru fotografi amatori. Pe reviste de specialitate, scumpe şi ademenitoare. Cumva, Kit reuşise să nu supere pe nimeni, ci, dimpotrivă, să mulţumească pe toată lumea, devenind fotograful oficial al familiei. I se acorda importanţă şi ea se bucura Avea grijă ca fotografiile să nu supere pe nimeni, dar într-un sertar secret păstra clişee pentru fotografii care, dacă ar fi intrat pe mâna unor ziarişti de scandal, ar fi făcut furori.

Sidney Sheldon - Pasiune fatala


Vezi ultimele carti adaugate, Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,