Citeste online cartea "Ultimatumul Lui Bourne" de Robert Ludlum

Citeste online cartea "Ultimatumul Lui Bourne" scrisa de scriitorul american Robert Ludlum. Citeste cartea electronica: "Ultimatumul Lui Bourne" disponibila in biblioteca noastra online.

Daca doriti sa cumparati cartea in format clasic, o puteti face din libraria ELEFANT.RO. Pretul ei este 28,20 lei.

fragment
Din mulţimea care începuse să se frământe în jurul lor, se auzi deodată un ţipăt ascuţit. Conklin şi Panov se întoarseră deodată şi priviră spre poligonul de tir aflat la numai câţiva metri de ei. O femeie obeză cu faţa ciupită de vărsat fusese împuşcată în gât. În acel moment mulţimea începu să se agite speriată. Conklin se răsuci iute ca săgeata să vadă din ce direcţie pornise glonţul, însă panica ajunsese la apogeu şi nu zări în jur decât chipuri schimonosite de groază, oameni gata să se calce în picioare. Îl înşfacă pe Panov de braţ, îl smulse din gloata turbată care începuse să urle şi îl îmbrânci pe alee printre oamenii care se plimbau fără nici o grijă până la buza unui montaigne russe imens de la capătul parcului unde vizitatorii, gălăgioşi şi fericiţi ca nişte copii, ţipau când ajungeau lângă mantinelă.
— Dumnezeule! strigă Panov acoperind vuietul asurzitor. Ä‚sta îi era destinat unuia dintre noi?
— Poate că da, poate că nu, îi răspunse fostul agent secret gâfâind din greu ÅŸi trăgând cu ureghea la Å£ignalele de fluier ÅŸi sirenele maÅŸinilor de poliÅ£ie care se apropiau pe măsură ce ei goneau în direcÅ£ia opusă.
— Doar tu singur ai spus că-i o cursă!
— Fiindcă amândoi am primit câte o telegramă de la David, semnată cu un nume pe care nu 1-a folosit de cinci ani încoace - Jason Bourne! Åži nu cred să mă înÅŸel presupunând că în mesajul care Å£i-a fost adresat scrie că, sub nici o formă, nu trebuie să treci pe la el pe acasă.
— Corect.
— E o cursă. Mo, tu te miÅŸti mai repede decât mine, aÅŸa că pleacă. Ia-Å£i picioarele la spinare ÅŸi găseÅŸte iute un telefon. Unul public, să nu fii interceptat.
— Ce?
— Sună-l acasă! Spune-i lui David să îi ia pe Marie ÅŸi pe copii ÅŸi să plece cât mai iute!
— Ce??
— Doctore, cineva ne-a luat urma! Cineva care vrea să dea de Jason Bourne, cineva care-l caută de ani de zile ÅŸi care nu se va opri până nu-l va prinde în bătaia puÅŸtii... Tu i-ai reparat capul ÅŸi l-ai ajutat să-ÅŸi adune minÅ£ile rătăcite, Mo, iar eu am tras toate sforile cu putinţă la Washington să-i scot teferi ÅŸi nevătămaÅ£i pe el ÅŸi Marie din Hong Kong... Cineva ne-a trădat, iar noi doi am fost descoperiÅ£i, Mo. Tu ÅŸi cu mine! Noi doi suntem singurele persoane trecute în catastif, deci singurele fire care ar putea conduce la Jason Bourne, cu adresă ÅŸi ocupaÅ£ie necunoscute.
— Sper că-Å£i dai seama ce spui, Alex.






Robert Ludlum - Ultimatumul Lui Bourne

Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,