Citeste online cartea "Emma" de Amanda Quick

Citeste online cartea "Emma" scrisa de scriitoarea americana Amanda Quick. Citeste cartea electronica: "Emma" disponibila in biblioteca noastra online.

fragment
De undeva, din intunericul de sub balcon, zgomotul unei miscari usoare o smulse din gindurile sumbre. Se apleca si scruta atent umbrele proiectate de un zid inalt. Una din umbre prinse viata, iesi din conul de bezna si aluneca traversind pajistea scaldata in lumina lunii. Emma se apleca mai mult si zari silueta care inainta, precum o fantoma, pe cararea argintata. Inalta, zvelta, cu parul intunecat si imbracata in intregime in negru.

N-a mai fost nevoie ca razele palide ale lunii sa cada pe chipul auster, ascetic al barbatului de jos: Edison Stokes. Se intorcea de la plimbare in dupa-amiaza zilei de ieri, cind el isi facuse aparitia la castel. II vazuse intrind cu trasura-i stralucitoare in curtea interioara. Vehiculul elegant era tras de armasari perfect armonizati si foarte bine antrenati.
Animalele raspundeau cu precizie calma comenzilor transmise de miinile lui Stokes prin haturi. Supunerea de care dadeau dovada arata ca stapinul lor foloseste mai degraba indeminarea si fermitatea, decit strigatele si loviturile salbatice pentru a-i tine in friu.

Mai tirziu, Emma remarcase ca ceilalti oaspeti ii aruncau priviri piezise de fiecare data cind intra in vreo incapere. Stia ca atitudinea lor de viclenie tematoare insemna ca barbatul este extrem de bogat si extrem de putemic. Si, probabil, deosebit de periculos. Iar toate acestea il faceau extrem de fascinant in ochii elitei sufocate de plictis si blazare.
Umbrele se miscau din nou. Emma se apleca mai tare peste balcon si il vazu pe Stokes incalecind pervazul de piatra al unei ferestre deschise. Ce ciudat! In definitiv, era un oaspete al castelului, nu avea nevoie sa se furiseze astfel.










Amanda Quick - Emma

Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,