Citeste online cartea "Un Barbat de Nadejde" de Deborah Harmse

Citeste online cartea "Un Barbat de Nadejde" scrisa de scriitoarea americana Deborah Harmse. Citeste cartea electronica "Un Barbat de Nadejde" disponibila in biblioteca noastra online.





fragment
Marsha ridică din sprânceană.
- Andrea n-a dus în viaţa ei o conversaţie politicoasă cu cineva. Şi bărbatul nu e drăguţ, zise ea înălţând covrigul ca pentru a puncta ceva, e fabulos.
Cori luă o mână de alune şi le băgă în gură una câte una, gândindu-se că ar fi o idee prostească să o contrazică în privinţa asta. Piratul era de departe cel mai frumos bărbat de la petrecere.
- E un tip grozav, recunoscu Cori. Dar înfăţişarea nu e totul.
- Alan Philips e mic copil, se pronunţă Marsha clătinându-şi buclele negre.
Mic copil? se gândi Cori. Poate. Dar fusese înnebunită luni de zile la rând de când Alan o părăsise, şi nu mai dorea să simtă vreodată acest lucru.
Marsha continuă.
- Şi cine spune că tipul ăsta, arătă spre pirat, este ca Alan? Ar putea fi cu adevărat drăguţ, dar nu poţi ştii dacă nu-i dai ocazia. Corect?
Cori îi aruncă prietenei sale o privire bănuitoare.
- Dacă asta e o nouă încercare a ta în calitate de peţitoare...
- Hei, nici măcar nu-l cunosc pe tip.
Expresia inocentă de pe faţa lui Marsha nu o prosti pe Cori. Marsha subscria la ideea demodată că dacă o femeie se îndrăgostea şi se căsătorea, toate problemele ei vor fi rezolvate. Aceeaşi filosofie o înflăcărase şi pe mama ei, şi avu nevoie de ambele mâini ca să-i numere pe taţii ei vitregi.









Deborah Harmse - Un Barbat de Nadejde
Vezi ultimele carti adaugate Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,