Citeste online cartea "Lady" de Carole Mortimer

Citeste online cartea "Lady" scrisa de scriitoarea americana Carole Mortimer. Citeste cartea electronica "Lady" disponibila in biblioteca noastra online.





fragment
Iar Sophie mergea deja de aproape cincisprezece minute şi nu apăruse încă nici o maşină care să se îndrepte spre ea.
— Nenorocitul ! Porcul ! Nenorocitul ! Porcul ! mârâia fata în ritmul în care păşea.
Nu putea decât să spere că mătuşa Millie lăsase, uşa din spate descuiată, pentru că altfel avea să ajungă de pomină, întorcându-se la ora unu şi jumătate noaptea şi trezind-o pe mătuşa ei ca să-i deschidă uşa.
Poate că nici n-ar fi trebuit să iasă noaptea, dar o rugase prietena ei, Ally, pe care n-o mai văzuse de atâta timp. Şi, Doamne, cât de tare o dureau picioarele din cauza pantofilor cu toc înalt, cu care nu era obişnuită. Nici nu-şi mai amintea când îi purtase ultima oară, iar asta era valabil şi pentru fustă. îmbrăcămintea ei obişnuită era compusă din blugi şi tricouri. Dar de data aceasta, Ally îi spusese că vor merge să bea ceva întrun local, aşa că ea făcuse efortul de a-şi pune o bluză verde şi o fustă maro.
Dar era deja prea târziu. în timp ce ea se gândea la ce ar fi fost mai bine să facă, maşina ajunse lângă ea. Şoferul frână zgomotos, după care se uită la ea. Oh, Doamne, fă să fie un om prietenos !
— IntenÅ£ionezi să te laÅŸi violată ?
Dar nu chiar atât de prietenos, se gândi Sophie. Nici o femeie nu dorea să fie violată. Dar acest bărbat, cu chipul aspru, parţial umbrit de verdele maşinii, cu vocea dură, rece şi acuzatoare, credea în mod evident că ea dorea asta, pentru că se plimba noaptea pe drumuri de ţară.
— Sau poate chiar mai rău ! continuă el nemilos, cu ochii strălucindu-i straniu în întuneric.
Probabil încerca s-o sperie, nu ? Ei bine, nu mai era cazul să se deranjeze, pentru că ea era deja înspăimântată.
— Urcă în maÅŸină ! îi ordonă el, pe un ton ce nu admitea replică.
Să se urce în... ! Poate că era ea puţin prostuţă, dar nu-şi pierduse complet minţile. Dacă se urca în maşină, avea să fie complet, la cheremul lui.
— Cred că ar trebui să vă avertizez, spuse ea înălţându-ÅŸi bărbia cu un aer ofensiv ÅŸi îndreptându-se ca să pară mai impunătoare, că am făcut karate. Oare nu văzuse toată lumea ultimele filme la modă? Sophie spera să nu fie supusă testului de a demonstra cât de bine ÅŸtia karate, pentru că de fapt nici nu avea ce demonstra.









Carole Mortimer - Lady

Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,