"Dublura perfecta" de Cindy Gerard - carte online

Citeste online cartea "Dublura perfecta" scrisa de scriitoarea americana Cindy Gerard. Citeste cartea electronica "Dublura perfecta" disponibila in biblioteca noastra online.

fragment
Ignorand atitudinea surprinsa atit a liftierului, cit si a portarului, iesi in strada. Umezeala, la fel de densa, ca si remuscarile sale, il lovi drept in fata. Isi inlatura smochingul de pe umeri si il azvarli, impreuna cu cravata, in cea mai apropiata cutie de gunoi.
Apoi, incepu sa se plimbe. Cu capul plecat, cu pumnii inclestati in buzunare. Se plimba cu pasi repezi, de mult timp, fara sa stie sau sa-i pese unde se ducea, cand simti din spate lovitura puternica, de otel parca, ce-i strapunse coastele.
- Placuta noapte pentru o plimbare in tihna, ha? Hai, iubaretule, continua sa mergi si n-o sa-ti patam cu sange camasa aia alba, asa de draguta.
Vocea avea o raguseala de smirghel si se inalta intr-o disperare salbatica.
- Si tine-ti mainile in buzunare, ca sa pot sti ce faci cu ele.
Logan facu precum i se spusese si uitandu-se in jurul lui, abia atunci intelese unde il adusese plimbarea lui fara scop. Nu arata a fi chiar aleea indragostitilor. Era partea cea mai indepartata si cea mai nenorocita a orasului. Si, bineinteles, nu acolo era locul unui indragostit.









Cindy Gerard - Dublura perfecta





Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,