Citeste online cartea "Sub arsita iubirii" de Evelyn Rogers

Citeste online cartea "Sub arsita iubirii" scrisa de scriitoarea americana Evelyn Rogers. Citeste cartea electronica "Sub arsita iubirii" disponibila in biblioteca noastra online.





fragment
Ce tanara serioasa, aceasta domnisoara Jayne Worthington, in ciuda palariutei frivole pe care o purta! Ce ochi inteligenti, departati, negri, la fel ca parul, si iluminati de aceeasi scanteie spiritualizata pe care o remarcase de multe ori in calatoriile sale din campania electorala. Mai e si inalta, chiar mult mai inalta decat el, dar cu talia la fel de subtire ca pomisorii pe care-i comandase Dolley pentru peluza de la Casa Alba,
— Dumneavoastra sustineti ca fratele dumneavoastra traieste, spuse el.
— Eu stiu ca traieste, raspunse Jayne dand din cap, asa ca pana alba se clatina din nou. Va cer doar sa-i trimiteti instructiuni consulului nostru din Tripoli ca sa-l contacteze pe pasa pentru a afla in ce loc anume se gaseste.
— Doar atat?
— Daca preferati, m-as putea adresa consulului general din Tanger. Cum socotiti mai potrivit.
Ascunzandu-si zambetul, Madison arunca o privire petitiei pe care ea i-o trimisese cu cateva saptamani in urma. Jayne n-avea nimic de facut decat sa-i priveasca craniul plesuv in timp ce el frunzarea teancul de pagini ce rezuma eforturile ei spre binele lui Josh. Scrisori... petitii... pledoarii catre putinele oficialitati guvernamentale care consimtisera sa-i acorde vreo intrevedere. Si, dupa ani de stradanii, se afla acum in fata celei mai inalte oficialitati a tarii.
In camasa alba plisata, cu guler inalt si costum negru de ceremonie, presedintele era o aparitie impresionanta, in ciuda inaltimii sale de numai cinci picioare si patru degete si a constitutiei slabute. Mai era si destept. Chiar si dusmanii lui politici recunosteau acest lucru, printre ei numarandu-se si ultracriticul tata vitreg al lui Jayne, avocat cu interese atat la Washington, cat si la New York.









Evelyn Rogers - Sub arsita iubirii

Vezi ultimele carti adaugate
Autori la inceput
Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,