Citeste online cartea "Matase frantuzeasca" de Sandra Brown

Citeste online cartea "Matase frantuzeasca" scrisa de Sandra Brown





fragment
Mătuşa Laurel îşi revenise şi îl ocăra pe bărbat pentru faptul că despărţea un copil de mama lui.
- Mary Catherine suferă de crize de melancolie, dar cine nu suferă de aşa ceva? Numai că ale ei sînt mult mai profunde. Dar e o mamă minunată. Claire.o adoră. Vă asigur că e total inofensivă.
Surdă la rugăminţile fierbinţi ale mătuşii Laurel, femeia o trăgea pe Claire în bucătărie. Copila se uită înapoi şi văzu că mama ei rămăsese tot pe scaun, scăldată de lumina blîndă a soarelui.
- Mama! strigă ea. Mama, nu-i lăsa să mă ia!
- încetează odată cu ţipetele astea! îi spuse femeia şi o scutură atît de tare, încît Claire îşi muşcă limba, ceea de o făcu să urle şi mai tare de durere.
Trezită din amorţeală de ţipetele fiicei ei, Mary Catherine îşi dădu seama deodată că micuţa era în primejdie. Se ridică de pe scaun cu atîta avînt încît îl răsturnă, spărgînd şi două cărămizi. Alergă la uşa despărţitoare şi, tocmai cînd să ajungă, bărbatufîi puse o mînă pe umăr.
- Nu ne mai puteţi opri de data asta, domnişoară Laurent. Avem dreptul să vă luăm fetiţa.
- Dar înainte o să vă omor, spuse Mary Catherine şi, înşîăcînd o vază de pe măsuţa de pe verandă, îl lovi în cap.
Cristalul greu, în contact cu carnea, făcu un zgomot oribil şi pe tîmpla lucrătorului de la asistenţa socială apăru o rană de cîţiva centimetri. Mary Catherine lăsă apoi să îi cadă vaza, care se făcu fărîme. Apa udase toată partea din faţă a costumului închis la culoare al bărbatului, iar trandafirii căzură la întîmplare la picioarele lor.
Urlă de furie şi de durere.
- Total inofensjvă pe dracu', îi strigă el în faţă mătuşii Laurel care venise să o calmeze pe Mary Catherine.
Cu gura plină de sînge, Claire continua să se lupte cu femeia care o tîra prin casă. Bărbatul venea şi el după ele ţinîndu-şi^ 6 batistă la tîmpla pentru a opri sîngele care şiroia. înjura fără pic de jenă.
Claire îşi ţinu cît putu privirea aţintită asupra mamei ei. Chipul lui Mary Catherine era distorsionat datorită chinurilor de a scăpa din mîinile mătuşii Laurel. Braţele îi erau întinse rugător spre fiica ei.
- Claire! Claire! Fetiţa mea!
- Mama! Mama! Mama!...





Citeste online cartea "Matase frantuzeasca" de Sandra Brown






Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, carti electronice, literatura