Citește Magia Prosperării Familiei vol 1 de Iulia Jilinschi

Citește cartea "Magia Prosperării Familiei volumul 1" scrisă de Iulia Jilinschi, o scriitoare din Republica Moldova. Cartea vă deschide tainele MAGIEI PROSPERĂRII FAMILIEI, care vă vor ajuta să deveniţi familii puternice, bogate, vedete, vor ajută la împlinirea viselor şi dorinţelor.

Cartea "Magia Prosperării Familiei" face parte din seria Biblioteca de Aur a Magiei Transilvane și Balcanice și a fost oferită gratuit pentru citire de autoarea Iulia Jilinschi.


Citiți și celelalte volume ale cărții
Magia Prosperării Familiei – Volumul 2
Magia Prosperării Familiei – Volumul 3
Magia Prosperării Familiei – Volumul 4

Minunile De Crăciun din seria Prințesa Transilvaniei, o poveste fascinantă despre o fetiță pe nume Cristina născută într-o casă și o familie săracă.


PREFAȚĂ

Autoarea vă deschide tainele MAGIEI PROSPERĂRII FAMILIEI, care vă vor ajuta să deveniţi familii puternice, bogate, vedete, vor ajută la împlinirea viselor şi dorinţelor.
Ritualurile descrise în carte, vă vor fi de folos în viaţa voastră, o să faceţi minuni, şi o să scrieţi singuri programul drumului vieţii.
Veţi avea o soartă, cât de bună e posibilă, pentru o familie fericită pe pământ.
Veţi şti cum să folosiţi Marile Puteri Cereşti ale Universului, în favoarea voastră. Imposibilul, va fi posibil.
Talismanele Magiei Albe Mari, vă vor veni în ajutor. Şi însăşi cartea, e încărcată prin Rit Magic, cu energia împlinirilor, care vi le doriţi.
Înarmaţi cu cunoştinţele din această colecţie de cărţi:
„Biblioteca de Aur a Magiei Albe din Balcani”, de nepreţuit, ce vă duce în lumea minunilor, veţi fi de folos dumneavoastră, dar şi urmaşilor voştri.
O să vedeţi că fiecare zi, o să fie un nou pas, către dragoste, prosperitate, bogăţie, împlinirea viselor, problemele financiare se vor rezolva rapid, ca şi toate celelalte, care vă preocupă.
Iar zâmbetul vostru, vă va face puternice, căci numai cele care zâmbesc, vor birui orice obstacol în viaţă.
Nu aşteptaţi, şi începeţi să lucraţi, chiar din această zi.

CUPRINS

1 Introducere - Pag 9
2 Cum Lucrează Magia - Pag 12
3 Apa şi Energia Ei - Pag 87
4 Mirosurile ce ne Înconjoară şi Însemnătatea Lor în Magie - Pag 94
5 Meditaţia şi Însemnătatea Ei în Magie - Pag 114
6 Bogăţia şi Ajutorul Magic la Atragerea Ei - Pag 125
7 Karma Noastră – Soarta Noastră - Pag 146
8 7 Puncte Energetice, Numite Chakre şi Însemnătatea Ei - Pag 152
9 A se Izbăvi de Vrăji şi Diochi - Pag 185
10 Magia Pentru a Se Lecui de Boli Grave şi Vrăji - Pag 191
11 Dacă Vrăjile, s-au Făcut Copilului - Pag 193
12 Metodele de a Curăţi Casa de Vrăji - Pag 196
13 Magia Prosperării Familiei - Pag 205
14 Pentru a Despartă Soţul sau Soţia cu Amantul - Pag 225
15 Despre Autor - Pag 257

INTRODUCERE

Rădăcinile magiei vin din Atlantida. Ştiinţa magiilor din Atlantida, de 18 veacuri în urmă, era cu o mie de ani înaintea ştiinţei de astăzi şi era cu mult mai dezvoltată. Învăţaţii de astăzi se uită la magie, ca la un mit, la fel, ca şi magicienii din Atlantida, s-ar fi uitat la învăţaţii de astăzi. Pe timpuri succesele civilizaţiei se bazau pe avansate descoperiri în genetică şi biologie. Ei, datorită geneticii şi magiei, modelau omul, aproape unui om ideal. După ce Atlantida a dispărut, încă multe generaţii de oameni au transmis cunoştinţele din antichitate, despre civilizaţia, ce a dispărut. Multe cunoştinţe în magie, au ajuns şi în ziua de azi.
Din totdeauna omul a dorit să ştie, ce o să se întâmple în viitor şi de multe ori se adresau la astrologi şi vrăjitori.
De prezicerile astrologilor se foloseau împăraţii şi regii în diferite ţări. De la poziţia planetelor, se influenţează multe schimbări istorice, soarta popoarelor şi oamenilor. În cartea mea, o să găsiţi elemente din astrologie, influenţa planetelor asupra vieţii noastre şi soarta, ce o s-o aveam. Fiecare care o s-o citească, o să facă alegerea de ce are nevoie, ca să fie fericit, cu ajutorul cunoştinţelor, ce o să le primească, o să poată modela viaţa aşa cum îi place, orice vis va deveni realitate. Cartea va deschide posibilităţi noi, o să puteţi să vă alegeţi soarta ce o vreţi pentru voi, folosind Forţele Cereşti. Principalul, să avem mare credinţă în ele şi atunci vom fi apăraţi de orice nenorocire, durere sufletească, boală grea.
O atenţie deosebită în carte, se dă norocului în afaceri, cum să reuşim în viaţa, cum să dirijăm o firmă, ca să devină prosperă.
Cum să încheiem o afacere, ca să aducă venit şi în ce perioadă de zi şi în ce fază să fie Luna.
Multă atenţie în carte, se dă sănătăţii omului. Starea sănătăţii joacă un rol important în viaţa omului, de ea depinde mult şi norocul la bani, la om bolnav banii vin cu greu. La om sănătos aura lui e puternică, sunt deblocate punctele energetice a norocului pe aura omului şi totul se rezolvă foarte uşor. Aşadar, trebuie să folosim toate metodele descrise în carte, de tratare a celor mai grele boli ştiute de magie de mii de ani
Pentru a reuşi în viaţa, trebuie să ne curăţim ideal corpul.
În carte sunt descrise metode de curăţare a ficatului, ca organ ce creează sângele, rinichilor, metodele naturale de tratare a cancerului şi altor boli grele. Încercaţi să vă curăţaţi organismul, cu metode naturale, folosiţi-le împreună cu metodele medicinii oficiale şi o să reuşiţi să vă izbăviţi de boli incurabile cu ajutorul magiei şi metodelor ei, culese de la diferiţi vrăjitori din diferite părţi ale Europei.
În carte e descris, cum se face curăţirea magică a casei în care locuim, cum de ales o casă nouă, în aşa fel, ca să fim fericiţi în ea, să avem o viaţă lungă şi bogată, să ne creştem în ea copii, să fie sănătoşi să fericiţi.
Mulţi nu ştiu, că culorile, ce ne înconjoară, joacă un rol decisiv, în a atrage bani şi noroc în casă.
Cartea va învăţa, cum de păstrat dragostea pe o viaţă, cum să ne alegem partenerul de viaţă, prin vrăji făcute pentru binele membrilor familiei, să ne păstrăm căsnicia până la adânci bătrâneţi.
Această cartea se numeşte “Magia pentru Binele Familiei, pentru Casa Ta”, ea este scrisă pentru toţi membrii familiei, e adresată celor, ce vor să fie biruitori în viaţă, să devină bogaţi şi fericiţi, orice situaţie, cât de complicată nu ar părea, să se hotărască, în favoarea voastră.
Eu vreau, ca societatea oamenilor să uite la problemele sale, din adâncul veacurilor, când numai magia a apărut, când bunătatea şi bunăstarea erau strâns legate de dragostea faţă de tot în jur.
Omul avea o viaţă foarte lungă, fiindcă radia dragoste, unde răul era învins, datorită cunoştinţelor magiei.
Această carte are menirea a face pentru cititor şi apropiaţii lui o minune mică, de care avem necesitate, în timpul nostru complicat.
Această carte nu e scrisă pentru specialişti în magie, ea e adresată celor oameni , care sunt desperaţi şi nu ştiu la cine să se adreseze după ajutor, care suferă şi au frică amarnică de viitor, nu ştiu cum să-şi rezolve problemele, încercând să înece frica in alcool şi droguri.
Cunoştinţele primite în această carte, vor rezolva orice situaţie grea, să vă uitaţi altfel la viaţă, să fiţi optimişti, să iubiţi lumea înconjurătoare, vă face mai buni, siguri în sine.


Citește cartea Magia Prosperării Familiei volumul 1 de Iulia Jilinschi