Citește Magia Prosperării Familiei vol 3 de Iulia Jilinschi

Citește cartea "Magia Prosperării Familiei volumul 3" scrisă de Iulia Jilinschi. Acest volum vă arată Recomandările Principale Pentru Toate Semnele Zodiacale, Poveţele Ortodoxe, Tratarea Bolilor Incurabile Cu Ajutorul Metodelor Magice, Taina Visurilor în Magie, ce să faceți dacă În Casă Avem Elev sau Student, Care Ar Fi Modalitatea De A Susţine Examenele Cu Bine, cum să faceți pentru a ajunge la Țelul Pus în Viaţă, despre Cifre și Rolul Lor în Viaţa Noastră de a Ne Forma Destinul, despre Karma şi Numerologie, despre plantele Magice lângă Casa Voastră și detalii despre Nunta în Magie .

Cartea "Magia Prosperării Familiei volumul 3" face parte din seria Biblioteca de Aur a Magiei Transilvane și Balcanice și a fost oferită gratuit pentru citire de autoarea Iulia Jilinschi.




Citiți și celelalte volume ale cărții
Magia Prosperării Familiei – Volumul 1
Magia Prosperării Familiei – Volumul 2
Magia Prosperării Familiei – Volumul 4

Fragment


Cele Mai Simple Metode De Apărare, A Diferitor Feluri De Vrăji

    Dacă ieşind din casă, la pragul casei vedeţi apă vărsată, de parcă are în ea săpuneală, nu călcaţi pe acest loc, aşa apă poate fi dată de vrăjitori, cu care s-a spălat decedatul.
    În aşa fel se fac vrăji pe moarte la toată familia.
    Luaţi un cearşaf, muiaţi în ceastă apă cu un băţ, cu el întoarceţi cearşaful în aşa fel ca să tragă toată apa, după ce ieşiţi mai departe de casă turnaţi benzină pe cearşaf şi ardeţi tot, luaţi seama fumul să nu vină peste voi. După ce pe locul unde era apa vărsaţi fiertură de brad sau iarbă rostopască, sare şi agheasmă. Încă puteţi pune să ardă 4 lumânări puse în formă de cruce, care puteţi după ce se va usca ce aţi turnat voi, să desenaţi cu cretă sau var semnul crucii.

***

    Dacă vedeţi că mânerul de la uşă e uns la fel poate fi cu săpun, cu care s-a spălat decedatul, luaţi o hârtie albă pe ea scrieţi rugăciunea „Tatăl Nostru”, după ce o aprindeţi pe o farfurie şi ardeţi cu acest foc mânerul uşii.
    După acea o spălaţi cu fiertură de brad sau sunătoare cu adaos de sare şi agheasmă.

***

    Dacă din senin v-a apucat o frică mare, în casă din senin vin, certuri şi boli, controlaţi toată casa, toate pernele daţi-le la curăţit, căci înseamnă că vi s-au făcut vrăji şi ele funcţionează. Tot ce găsiţi străin ardeţi, mai departe de casă şi ce rămâne îngropaţi în pământ.

***

    Dacă simţiţi că vă este frig, simţiţi disconfort şi frică mare de moarte, să ştiţi că s-au dat la Biserică slujbe pentru moartea voastră, ce ştie să facă oricare vrăjitor al magiei negre. Cum se face va rămâne taină, căci noi ne învăţăm să folosim magia numai pentru binele omului, vă scriu cum se scoate.
    Îndată daţi la 3, 5 sau 9 Biserici slujbe pentru sănătate, independenţă de starea spirituală în care vă găsiţi, ţineţi post 40 de zile, beţi zilnic câte 3 înghiţituri de agheasmă de la 3 Biserici adusă.

***

    După ce apune soarele, nu daţi la nimeni bani, cuţite, ace, sare, foarfece cine nu ar cere, ca să nu se facă vrăji pentru pierderea sănătăţii şi averii.

***

    Faceţi odată în săptămână curăţenie cu ştersul podelei în toate colţurile cu apă cu sare, cu sunătoare fiartă în apă 30 g uscată la 3 litri de apă şi 1 pahar de agheasmă.



***

    După ce aţi spălat podeaua faceţi la toate ferestrele, uşile, colţurile semnul crucii cu lumânare de la Biserică, o dată în lună, ca să nu poată exista energia puterilor negre.

***

    Cum se controlează, dacă în casă e energie pozitivă?
    Cumpăraţi un pachet de sare, deschideţi-l, după ce citiţi pe sare de 3 ori „Tatăl Nostru”, faceţi pe el semnul crucii şi stropiţi-l puţin cu agheasmă. După aceea puneţi în centrul sării să ardă o lumânare şi când a ars până la sare, atunci sarea e pregătită.
    Luaţi 1 pahar de sare, o presăraţi pe perimetrul casei voastre.
    Cealaltă sare o puneţi pe o tava şi o puneţi pe foc, dacă sarea peste 10-15 minute nu face fum mare, începe să se îngălbenească şi nu trăsneşte, în casă e curată şi e plină de energie pozitivă. Însă dacă sarea are negreaţă şi trăsneşte şi face fum negru, urgent faceţi curăţenie magică şi invitaţi preotul să sfinţiţi casă, fiindcă casa e plină de energie negativă şi în orice clipă pot veni necazurile.

***

Cu lumânarea de la slujbă de sărbătoare cumpărată, aprinsă şi dacă treceţi casa împotriva mersului ceasornicului, dacă lumânarea se înnegreşte în jurul flăcării şi trăsneşte, înseamnă că în casă este multă energie neagră negativă. Trebuie casa curăţită cu toate metodele descrise în carte de magie şi sfinţită.

***

    Curăţenia ce se face cu agheasmă de la sfinţirea apelor din ianuarie, când se face apă de Iordan, cu ea se spală toată casa şi toată mobila. Dă o curăţire deosebită de puterile negre.

***

    Faceţi aluat în care adăugaţi agheasmă în mâncare, luată de la sărbători mari religioase: Paşte, Crăciun, Sfinţirea apelor din ianuarie şi să mănânce toată familia, e o curăţire deosebit de bună de vrăji.



Citește cartea Magia Prosperării Familiei volumul 3 de Iulia Jilinschi