Magia Albă Destinată Femeilor Volumul 2 de Iulia Jilinschi - Carte online

 Citiți cel de-al doilea volum al cărții "Magia Albă Destinată Femeilor" scrisă de Iulia Jilinschi. Chiar cu ajutorul scriitoarei, reușim sa vă aducem spre lectură online și al doilea volum al "Magiei Albe Destinată Femeilor", o carte ce vă va deschide tainele Magiei Mari Destinată Femeilor, care vă vor ajuta să deveniți puternice, bogate, vedete, va ajuta la împlinirea viselor și dorințelor.

Citiți și
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 1
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 3
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 4
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 5


Fragment


Mistica din Culorile Norocului
    Culorile norocului am scris despre ele, pot atrage noroc în viata omului, un poster sau un tablou ce reprezinta fericire, împlinire, realizari interesante, timpul succesului, ce va veni în viata foarte repede.

    Folositi-va de aceasta imensa putere, acea energie, ce radiaza culorile norocului si o sa observati foarte repede în viata voastra schimbari favorabile, ce vin si o sa va bucure cu fiecare zi traita.
    Folositi în haine si în proiectarea casei culorile curcubeului, care le-a creat însusi natura, pentru a face pe om fericit.
    Când vedeti curcubeul în cer, repede spuneti:

„Chem toate Puterile Cerului,
Pentru a atrage norocul,
În viata mea!
Robei lui Dumnezeu, (numele)
Sa fie împlinit dorinta mea.
(Numiti dorinta).
Stiu ca va fi asa. Amin. Amin. Amin!”

    Natura păstrează foarte multe taine. Omul este oaspete pe acest pământ. Păduri şi munţi, apă şi aer, plante şi animale, Luna şi Soarele au existat şi până la naşterea noastră. Istoria lor este veşnică. Dacă ne vom învăţa să ascultăm vocea naturii, ne putem prelungi viaţa.
    Luna este satelitul pământului şi toate cataclismele din natură sunt legate de ea.
    De asemenea ea joacă un rol deosebit în soarta omului.
    Când este lună nouă e perioada începutului naşterii a ceva nou. În aceste zile magia propune să se facă diverse vrăji de dragoste, pentru bogăţie, promovare la serviciu. În aceste zile nu se recomandă de făcut operaţii chirurgicale. La lună nouă începe o perioadă nouă şi în viaţă.
    Când luna este plină observăm că discul ei e luminat complet de soare. Fiindcă ea seamănă cu o monedă de aur, la lună nouă se fac vrăji legate de îmbogăţire.

Citește cartea  Magia Albă Destinată Femeilor Volumul 2