Citește Magia Prosperării Familiei vol 4 de Iulia Jilinschi

Citește cartea "Magia Prosperării Familiei volumul 4" scrisă de Iulia Jilinschi. Acest volum vorbește despre Duminica Mare, Copilul şi Magia, Ziua de naştere în magie, A rupe legătura energetică dintre cel viu şi cel mort, Natura a creat plantele, cum pot să ne trateze de diferite boli, Baia pentru frumuseţea Cleopatrei, A fi fericit, e nevoie să ne iubim, Însemnătatea sexului pentru om și Organismul nostru – ca sistemă energo-informatică.

Al patrulea volum al cărții Magia Prosperării Familiei începe cu Duminica Mare sau Sfintele Paște, care este cea mai Mare Sărbătoare, frumoasă şi mult aşteptată de toţi. Sărbătoare ce ne întâlneşte cu curăţenie, miros de cozonac şi carne de miel rumenită în cuptor, când familia şi copii sunt fericiţi, se fac cadouri, se întâlnesc cei dragi la masa festivă de sărbătoare, unde sunt ouăle vopsite frumos, în centrul mesei.



Cartea "Magia Prosperării Familiei volumul 4" face parte din seria Biblioteca de Aur a Magiei Transilvane și Balcanice și a fost oferită gratuit pentru citire de autoarea Iulia Jilinschi.

Citiți și celelalte volume ale cărții
Magia Prosperării Familiei – Volumul 1
Magia Prosperării Familiei – Volumul 2
Magia Prosperării Familiei – Volumul 3

Fragment


    În Imperiul Roman exista obiceiul de a trimite cadou unul la altul ouă vopsite, ca dorinţă de prosperare.
    Diferite popoare aveau legendele sale, legate de oul vopsit.
    Polonezii cred că Maica Domnului, a vopsit ouă şi le-a încrustat cu desene, pentru a-l bucura pe pruncul Iisus, care se juca cu ele, când era mic. De aceea la Polonezi ouăle de Paşte se vopsesc în diferite culori.
    În Australia ouăle de Paşte, se vopsesc în verde, ca simbol al venirii primăverii şi naturii verzi şi dau oamenilor nădejde în viitorul an, rodnic şi cu succese frumoase.
    În Suedia se vopsesc în galben, ce simbolizează aurul şi bogăţia, ce va veni în familie.
    Cel mai des se vopsesc şi se folosesc, ouă roşii.
    De ce este aleasă culoarea roşie?
    În Biblie scrie, că a venit Maica Magdalena la Împăratul Tiberiu şi ia dat lui un ou cu cuvintele: „Hristos a Înviat!”, căci după miracolul învierii lui Iisus din cei morţi, căci cum se spune, că Iisus Hristos primul despre învierea sa, a anunţat-o pe Maica Sa şi anunţând-o pe Ea prin Înger Păzitor, despre învierea sa din morţi.
    Regele Tiberiu nu a crezut în înviere din morţi pentru muritor şi a spus, că în aceasta e greu de crezut, precum şi oul alb nu poate deveni roşu, în acest moment oul a devenit roşu, ce a confirmat, că Iisus a Înviat.
    La multe popoare oul a fost sfinţit şi se asuma lui proprietăţi deosebite. În magie oul tot se foloseşte foarte mult, sfinţit la Paşte, se foloseşte în magia de dragoste, salvarea casei de rău, apărarea animalelor domestice, tratarea bolilor. Cu ou roşu sfinţit se fac cruci pe vaci, oi, ca să dea mult lapte şi să aibă sănătate bună.
    Cojile de la ouăle sfinţite se păstrează lângă Icoana casei, ca apărare a casei de rele, de nenorociri şi necazuri.
    După tradiţie din străbuni ouăle sfinţite se aşează pe platou, în care se pune ovăz sau grâu crescut, ce sporeşte roadă la grâu în acest an şi e simbol de prosperitate în familie. De aprins la prima masă, după slujba de Înviere. Să fie aprinse cât mai multe lumânări, pentru a atrage norocul în casă.
    La masă de Paşte e bine să fie toţi cei ce trăiesc în casă şi toate rudele apropriate. Cu cât e mai bogată masa, cu atât familia va trăi mai bine în acest an.
    Pentru bogăţie şi bani ciocniţi ouă galbene şi la mâncaţi cu slănină sfinţită, căci vă aduce noroc în afaceri.



Citește cartea Magia Prosperării Familiei volumul 4 de Iulia Jilinschi