Citeste cartea Eliminare Definitiva de Sidney Sheldon

Citeste online cartea roman de dragoste "Eliminare Definitiva" scrisa de Sidney Sheldon. Citiți cartea electronică Eliminare Definitiva de Sidney Sheldon disponibilă în biblioteca noastră online.

fragment
   Locotenentul Peter Fylough se uită în jos la ţeava scurtă a carabinei Ml care îi stătea în echilibru pe genunchi şi o îndreptă spre urma de picior din noroi, aflată la cîţiva metri înfaţa lui. Nu i se mişcaseră decît ochii. Restul corpului îi stătea înţepenit de mai bine de trei ore, de cînd luase poziţia aceasta şi îşi sprijinise spatele de un copac.
   Atunci era beznă, dar acum se crăpa de zi şi, pentru cîteva minute, fusese înconjurat de o răcoare plăcută. Dar ploaia timidă se rărise şi soarele roşu începea să transforme iarăşi noaptea îngheţată de junglă într-o zi înăbuşitoare, sufocantă şi cu mirosuri putrede.
   Insectele se treziseră de aproape o oră şi ţipetele lor triumfătoare - pentru că supravieţuiseră încă unei nopţi - sfîşiau aerul inert. Undeva, departe, un tigru îşi dregea vocea, iar un porc mistreţ alerga panicat pe peticul lui de junglă, în timp ce un parlament întreg de maimuţe, aflate în siguranţă în adăposturile lor înalte, scoteau strigăte de încurajare.
Fylough alungă o muscă insistentă de pe buze şi-şi dezlipi privirea de la cătarea puştii. Se uită în dreapta. Caporalul Togom, abia vizibil prin vegetaţia abundentă, se lăsase pe vine, după obiceiul malaiez - pe călcîie - cîţiva metri mai încolo. Simţurile lui erau perfect treze. Ochii săi migdalaţi se mişcară abia perceptibil spre Fylough şi, după o scurtă privire interoga tivă, Togom deschise uşor gura, lăsînd să se vadă dinţii gal beni, ca de cal. Perii ţepoşi de pe buza de sus se depărtară precum cei ai unei omizi subdezvoltate - aceasta era versiunea "Togom" a unui zîmbet larg, care pieri însă imediat îşi strînse buzele în ceea ce se voia a fi un avertisment şi se uită fix peste umărul lui Fylough.
Fylough întoarse încet capul în direcţia privirii lui Togom şi atinse uşor umărul soldatului ghemuit lîngă el, pipăind întruna patul unei puşti Bren. îşi miji ochii în încercarea de a zări ceva prin lumina slabă şi văzu o umbră dispărînd în tufele din stînga lui. Imaginea ce i se înfăţişa era întunecată de junglă, dar străbătută de scînteieri şi scurte reflectări ale soarelui, care începea să se întrezărească printre frunzele de deasupra.
Ceva se mişcase.

"Eliminare Definitiva" de Sidney Sheldon

Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,