Citește Magia Atragerii Bogăției în Viață vol 3 de Iulia Jilinschi

Citește cartea "Magia Atragerii Bogăției în Viață volumul 3" scrisă de Iulia Jilinschi. Acest volum vorbește despre un interes deosebit, pentru care atrage pe toţi Magia, că existenţa ei persistă şi în ziua de azi, e că sunt foarte multe pilde, de-a lungul veacurilor, a oamenilor, ce au cunoscut bine magia, doar pentru scopul de a deveni bogat şi influent în societate.

Cartea "Magia Atragerii Bogăției în Viață volumul 3" face parte din seria Biblioteca de Aur a Magiei Transilvane și Balcanice și a fost oferită gratuit pentru citire de autoarea Iulia Jilinschi.


Citiți și cărțile
Magia Atragerii Bogăției în Viață – Volumul 1
Magia Atragerii Bogăției în Viață – Volumul 2
Magia Atragerii Bogăției în Viață – Volumul 4
Magia Atragerii Bogăției în Viață – Volumul 5

Fragment

Karma Voastră Financiară
    Naşterea omului în loc fixat pe planetă, în acel popor, acea familie avea ţelul anumit şi un rol important ce la decis karma financiară ce o aveţi. Omul trebuia să îngrijească pământul, să se realizeze, să-şi lucreze karma, pentru următoarele generaţii, aşi forma spiritualitatea sufletului. Pentru aceasta erau create de religii obiceiuri, tradiţii, care erau menite să ajute omul în această muncă permanentă. Strămoşii noştri preţuiau rădăcinile neamului, era stimă faţă de părinţii săi, folosea pământul, doar cât avea nevoie, urma tradiţiile spirituale, se petrecea procesul de evoluţie a sufletului. În aşa fel se simţea nevăzutul ajutor al strămoşilor noştri, ce îl simţim noi acum, în viaţa noastră materială. Cu cât se acumula potenţial spiritual în neam mai mult, cu atât mai mult merge neîncetat procesul de creştere a nivelului spiritual şi situaţia materială ce persistă în neam.
    Orientarea infinită la bunurile materiale, a distrus mecanismul de a transmite tradiţiile neamului, obiceiurile. S-au format alte tendinţe de a fi fericit şi de avea succes în viaţă, cu orice preţ.
    Au început să dispară oameni cu credinţa în Dumnezeu, la nivelul fanatismului. În Mileniul nou, majoritatea oamenilor si-au pierdut rădăcinile şi tradiţiile neamului, schimbând locul de trai, ţara, se distrug familii prin divorţ. În societate s-a înrădăcinat, ca niciodată minciuna, la toate nivelurile. Pentru bani unii sunt gata să se vândă, să meargă la minciună, furt, omucidere.
    Aşa comportament înrăutăţeşte ecologia în societate, energetica Universului, cu gânduri murdare, energii rele, se înrăutăţeşte şi ecologia planetei.
    A dispărut moralitatea în societate, fete fragede, de 15-16 ani nu vor dragoste, doar bani, avere, ce vor s-o aibă cu orice preţ, chiar prin prostituţie, ce în acest Mileniu a ajuns la apogeu.
    Se pare ca lucruri sfinte pentru om au devenit puţine.
    Tot mai des auzim despre mame bătute de copii săi, bunici violate de băieţi tineri.
    Când sa mai auzit de aşa ceva?
    Se formează o societate cu o karmă grea, plină de păcate, unde doar dorinţa de a avea bani persistă, cu orice preţ.
    Trăind în aşa societate, cum pot fi educaţi copii corect.
    Ei văd tot ce se petrece în jur.
    Ce karmă de la aceşti oameni, ce au cădere definitivă morală, se va transmite la copii lor?
    Un om ce a ajuns la jumătate de viaţă, înţelege bine diferenţa între a trăi bogat şi a fi fericit. Sunt oameni, ce sunt foarte bogaţi, însă, fericiţi nu se consideră, banii nu le-au dăruit fericire.
    Dar sunt oameni, cu un nivel decent de existenţă, ce sunt într-adevăr fericiţi. Fericirea e o componentă a spiritualităţii.
    Când omul e sărac, el crede că de ajuns să aibă bani, ca va deveni fericit. Când omul devine bogat, pentru a fi fericit are nevoie de mai multe componente.
    Se zice că de la o karmă neagră, a ajunge la una mai bună, e nevoie de 3 vieţi omeneşti, 3 generaţii, ce mereu e nevoie să lucreze pentru a o înălbi.
    Există şi o karmă a poporului unei ţări, aşa ştim ca unele ţări, unde toţi locuitorii au o viaţă decentă, trăiesc bine, având o karmă bună a întregii ţări, cum este Europa Occidentală, unde trecând prin oraşe vezi mulţi oameni ce zâmbesc, iar ochii le radiază de bucurie. Unii cred că schimbând ţara, vor ajunge la acelaşi nivel de viaţă, asta de loc nu înseamnă, că veţi avea karma lor. Doar peste 2-3 generaţii, o să puteţi ajunge la nivelul lor, karma lor.
    Dacă fiecare om, ar trăi viaţa conştient, cu viaţa plină de spiritualitate, ar exista o karmă a neamului, familiei, poporului total bună. Se formează karma din informaţia, ce o primeşte, formând culoarea de la neagră la albă, cu gândurile, emoţiile, faptele, dispoziţia bună. Gândurile, emoţiile, dispoziţia, este pachetul principal de programă. Toate aceste componente se unesc într-o formă unică energetica, formând câmpul omului, ce se transmite copiilor şi rudelor de sânge, formând în subconştient un câmp informaţional, ce se pot transmite şi la oameni, ce sunt în contact.

Citește cartea Magia Atragerii Bogăției în Viață volumul 3 de Iulia Jilinschi