Magia Atragerii Bogăției în Viață – Volumul 2 de Iulia Jilinschi - Carte online

 Citiți volumul 2 al cărții "Magia Atragerii Bogăției în Viață" scrisă de Iulia Jilinschi. Scriitoarei ne-a trimis și al doilea volum și puteți să-l citiți mai jos. Pentru a citi primul volum al cărții, intrați aici. Cartea scrisă de scriitoarea din Republica Moldova, vă deschide tainele Magiei Mari, taine care vă vor ajuta să deveniţi bogaţi şi împliniţi. Ritualurile descrise în carte de autoare, vă vor fi de folos în viață și vă vor face un om fericit în viață.

Citiți și
Magia Atragerii Bogăției în Viață – Volumul 1
Magia Atragerii Bogăției în Viață – Volumul 3
Magia Atragerii Bogăției în Viață – Volumul 4
Magia Atragerii Bogăției în Viață – Volumul 5



fragment


    Magia lucrează datorită energiei Dumnezeieşti, ce a fost dată omului de Creator, care se manifestă prin cuvinte, versuri magice, formule magice folosite şi puterile şi cunoştinţele vrăjitorului, ce împlineşte comanda. Cuvintele ritului magic, în Magia Albă, unde se folosesc Puterile Cereşti bune, care sunt cu Dumnezeu, ce se spun în timpul şedinţei magice, se spun ferm, sigur, cu încredere totală în împlinire. Adeseori ritul magic se începe cu adresarea la cele mai mari forţe cereşti, după ce urmează cuvintele, în care este expusă dorinţa şi comanda, ce o cerem Universului, prin metoda dată. Metode se folosesc diferite, totul depinde de situaţia creată în viaţa reală, care vreţi neapărat s-o schimbaţi. În 50% de metode magice e folosită apa, pentru proprietăţile ei de a avea memorie şi a o duce în Matriţa Informaţională a Universului.
    Se mai folosesc lumânările colorate şi cele cumpărate în locuri sfinte, se întrebuinţează ceara de la lumânare, care se picură în vas cu apă, întărindu-se creează figuri, ce pot prezice viitorul, ce va fi şi arată frica ce o are omul şi năpasta ce îl paşte.
    Se toarnă pe cap ceară, pentru a lua complet senzaţia de frică, ce s-a înrădăcinat în creierul omului.
    Energiile negative ard în foc, sau sunt îngropate în pământ.
    În acest Mileniu abia început, magia a început să joace rolul important şi asta bucură. Tot mai mult oamenii, vor să primească ajutorul Forţelor Mari Cereşti şi vor să-şi construiască traseul vieţii, după legile create în Univers şi a urma a trăi în armonie cu inima împăcată. Viaţa ne dovedeşte, că tot mai mult oamenii buni, cu suflet curat, a căror gânduri sunt virgine, iar în starea spirituală au multă energie de la Dumnezeu, îi atrage foarte mult această ştiinţă tainică. Pentru fiecare om important este sensul vieţii lui, a găsi în viaţă înţelegere de a accepta realitatea, dacă e favorabilă şi de luptat cu năpasta apărută în viaţă.
    La fiecare din noi, soarta e o operă creată de Dumnezeu, dar şi noi putem să influenţăm mult, drumul ce va urma în soartă.
    Căci important e să nu te abaţi de la calea dreaptă.

Cum Să Găsim Drumul Drept, Dacă Ne-am Poticnit?
    Fără doar şi poate o bună parte din soartă ne-a fost scrisă în momentul naşterii noastre şi de karma ce ne-a venit de la toate generaţiile de rude de sânge precedente, ce au influenţat făcând-o mai albă sau mai neagră.
    Iar scopul important, ce o are această carte, ce o ţineţi în mână, are motivaţia de a vă explica, cum cu ajutorul Magiei Albe să vă învăţaţi să fiţi fericit, să ştiţi legile care atrag banii în viaţa omului şi ce trebuie pentru această, cum de gândit, cum de trăit, a crea o soartă mult mai bună, decât vă este menită de destin.
    Să ştiţi ce putere o are cuvântul, cum trebuie folosit, de a simţi căldura în suflet, căci numai dacă o să vă readuceţi, plantând în voi bunătatea faţă de toţi şi va veţi iubi, veţi reuşi în viaţă.
    Dacă, într-o zi, când vă veţi culca, o să simţiţi încrederea în ziua de mâine, invizibilă asistenţa a Îngerului Păzitor, ce e alături şi vă dă apărare, vă dă iradiere ce vine din Cer, vă acoperă când dormiţi cu aripile sale sfinte, vă ajută să alegeţi calea cea dreaptă, să deveniţi voios, jovial, în fiecare zi, ce va urma în viaţa voastră.


Citește cartea Magia Atragerii Bogăției în Viață – Volumul 2