Citește Magia Atragerii Bogăției în Viață vol 4 de Iulia Jilinschi

Citește cartea "Magia Atragerii Bogăției în Viață volumul 4" scrisă de Iulia Jilinschi. Acest volum vorbește despre acea perioadă din viaţa Universului, ce înseamnă un
mare „An Tropical” și se întâmplă odată la 25868 de ani. Acesta este timpul care trebuie pentru a parcurge la un punct, anume când pe pământ se naşte un singur Om, cu capacităţi şi posibilităţi deosebite, numit în magie „Feciorul Creatorului”. Om care creează legile ce o să predomine pe pământ, până la următoarea venire.

Cartea "Magia Atragerii Bogăției în Viață volumul 4" face parte din seria Biblioteca de Aur a Magiei Transilvane și Balcanice și a fost oferită gratuit pentru citire de autoarea Iulia Jilinschi.

Citiți și cărțile
Magia Atragerii Bogăției în Viață – Volumul 1
Magia Atragerii Bogăției în Viață – Volumul 2
Magia Atragerii Bogăției în Viață – Volumul 3
Magia Atragerii Bogăției în Viață – Volumul 5

Fragment


Despre Vrăjitori

    Vrăjitorii, acest doar cuvânt trezeşte multă frică, căci toţi îşi închipuie vrăjitor al magiei negre. Din antichitate, tipuri preistorice au ajuns la noi primele noţiuni despre vrăjitori.
    Şi ce este foarte interesant după 100 de ani când interesul faţă de magie, vrăjitorii au căzut mult, acum în acest nou Mileniu, s-a început ca o epidemie, de dorinţa oamenilor de a cunoaşte magia, enigmele ei, de a apela la vrăjitori buni şi pseudo vrăjitori, ce iau doar bani, dar cunoştinţe şi putere nu au.
    Însă, oamenii foarte mulţi începând cu cei bogaţi, terminând cu cei săraci, apelează la ajutorul lor, să-şi rezolve problemele, ce au apărut în viaţă, dar sunt foarte mulţi ce se duc, pentru invidie, a face ură. Sunt foarte multe cazuri când bolile ce nu au leac, le-au tămăduit vrăjitorii cu iscusinţa cu ajutorul metodelor magice, ierburi. Autoritatea vrăjitorilor în lume este imensa, nu numai la oameni simpli, la familii regale, care au vrăjitorii săi, conducători de ţară, oameni mari, oameni de ştiinţă, a diferitor domenii.
    Biserica nu vrea să împace cu cei, ce le fac concurenţă, căci Biserica nu acceptă schimbarea sorţii omului, dacă e sortit să moară - aşa să fie, lor le convine totul - aşa să fie, viaţa să meargă pe drumul său fără a o influenţa, căci popularitatea şi cunoştinţele magice, cu mult mai mult sunt mai adânci şi au la bază metode ştiinţifice, ce le foloseşte şi psihologia modernă, care a apărut nu demult.
    În evul mediu importanţa magiei a devenit enormă, mai mult apelau la iscusiţi vrăjitori, decât la dogmele bisericeşti, atunci Biserica a început lupta pe moarte cu magia, arzând oamenii nevinovaţi, care ajutau mult lumea, avea vaste cunoştinţe.
    Îi ardeau pe rug, însă omenirea la vrăjitorii magiei albe, se atârna cu stimă puţin temându-se de ei, de puterile lor.
    Acum mult se dezvoltă în rând cu Magia Albă, magia neagră, satanismul.
    Însă puterea chiar vrăjitorilor magicei e slabă faţă de răul ce omul îşi aduce prin ceartă, prin ură, nimicind unul pe altul pe plan energetic, ce duce la necazuri mari şi chiar poate cauza moartea.
    Însă, fiţi atenţi căci ataca magică, poate fi îndreptată şi înspre voi.

Meditaţia Pentru A Atrage Mult Noroc La Bani
    Metoda 1
    Culcaţi-vă comod, înainte de asta beţi ceai de romaniţă, alături puneţi un vas cu apă clocotită, în care dizolvaţi ghimbir, scorţişoară,
o lingură de rachiu sau spirt în care dizolvaţi 10 picături de ulei de lavandă sau de pin, turnaţi în vas. Puneţi aproape pe cap să savuraţi mirosul plăcut, închideţi ochii, faceţi-vă comod. La început amintiţi-vă momente plăcute, din concediul petrecut la mare.
    Imaginaţi-vă nisipul cald de vară, valurile de mare, care vă ajung la glezna piciorului, parcă o mângâie, soarele cum vă încălzeşte simţiţi-l pe faţă, după ce aţi intrat în stare de linişte, aşa spuneţi:...

Citește cartea Magia Atragerii Bogăției în Viață volumul 4 de Iulia Jilinschi