Citește Magia Albă Destinată Femeilor vol 4 de Iulia Jilinschi

 Citește cartea "Magia Albă Destinată Femeilor volumul 4" scrisă de Iulia Jilinschi. Acest volum vorbește despre folosirea Puterilor Cereşti în ajutor, folosind cuvinte magice, rugăciunile a diferiților sfinţi, vrăji împlinite, după cum se cere, pentru a schimba în viaţă unele situaţii din negative în pozitive, de a apăra familia şi oamenii dragi de duşmani, ca nimeni să nu le poată face rău. Magia albă şi neagră au apărut odată cu civilizaţia.

Cartea "Magia Albă Destinată Femeilor volumul 4" face parte din seria Biblioteca de Aur a Magiei Transilvane și Balcanice și a fost oferită gratuit pentru citire de autoarea Iulia Jilinschi.

Citiți și cărțile
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 1
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 2
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 3
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 5




Fragment


    Ce Este Magia Albă?
    Folosirea Puterilor Cereşti în ajutor, folosind cuvinte magice, rugăciunile a diferitor sfinţi, vrăji împlinite, după cum se cere, pentru a schimba în viaţă unele situaţii din negative în pozitive, de a apăra familia şi oamenii dragi de duşmani, ca nimeni să nu le poată face rău. Magia albă şi neagră au apărut odată cu civilizaţia.
    Magia neagră se foloseşte de oameni, numai pentru a face rău, a duce la distrugeri, pierderi şi moarte. Mulţi oameni se adresează la magicienii în magia neagră din invidie.
    Magia neagră foloseşte puterile negre, pentru a distruge omenirea. Încă pe timpurile veacurilor trecute în inchiziţie ardeau vrăjitoarele, care foloseau magia neagră.
    Folosirea magiei în viaţa noastră a devenit o necesitate, mai ales în Mileniul nostru, despre aceasta vorbeşte şi faptul, cât de solicitate sunt prognozele astrale pentru fiecare zi, atât cele de la televizor, cât şi cele de la radiu.
    În momentele cele mai grele din viaţă, când problemele se ţin lanţ, foarte mulţi oameni apelează la magicieni.
    Datorită acestei cărţi veţi putea de sine stătător, să vă refaceţi viaţa, fără a apela la specialişti în magie.
    Este de ajuns, ca cineva să te privească rău şi energia negativă din ochii lui îţi poate schimba viaţa total, iar blestemul poate duce chiar la moartea întregii familii, dacă nu se iau măsuri de apărare.
    Cel mai straşnic, se consideră diochiul provocat de oamenii cu ochii şi părul negrul.
    Blestemul şi deochi sunt folosite tot mai mult, cu regret acum oamenii tot mai des apelează la diverse vrăjitoare rele, aducând la distrugerea organismului uman.
    Să analizăm metodele de apărare de diochi şi blestem.
    Cum Să Ne Apărăm Casa Sau Locul De Trai?
    Pentru a nu face rău întregii familii, a nu distruge viitorul, chiar şi a copiilor din casă, trebuie să aruncăm obiectele, care duc energia negativă, care creşte în fiecare zi.
    Pentru a ne apăra casa de energia distrugătoare a vrăjilor, o însemnătate foarte mare o are curăţenia generală, cu arderea şi aruncarea obiectelor necunoscute găsite în casă. Când facem curăţenie, în apa cu care spălăm totul, trebuie de adăugat sare şi agheasmă, care neutralizează energiile negative străine.
    E foarte bine, ca la bucătărie, să se ţină ceapă, usturoi şi dacă e posibil chiar flori uscate de ceapă şi usturoi.
    După ce am făcut curăţenie generală în toate încăperile locuinţei noastre, am spălat toate ferestrele cu apă, unde s-a adăugat sare şi agheasmă, cumpărăm în ziua de joi sare, care are o putere magică imensă şi o presarăm în toate colţurile casei în aşa mod, ca să nu se vadă.
    Din punct de vedere a Magiei Albe, o însemnătate foarte mare o are spălarea cât mai frecventă a draperiilor de la ferestre, deoarece ele acumulează energie negativă. Prin ferestrele curate pătrunde energia Soarelui, care are o însemnătate foarte mare, pentru fericirea din casă. Cu cât mai multe raze de soare pătrund în casă, cu atât mai mulţi bani vor intra în casa noastră.




Citește cartea Magia Albă Destinată Femeilor volumul 4 de Iulia Jilinschi