Citește Magia Albă Destinată Femeilor vol.1 de Iulia Jilinschi

Citește cartea "Magia Albă Destinată Femeilor volumul 1" scrisă de autoarea din Republica Moldova, Iulia Jilinschi. Cartea face parte din seria "Biblioteca de Aur a Magiei Transilvane și Balcanice" și vă deschide tainele Magiei Mari Destinată Femeilor, care vă vor ajuta să deveniți puternice, bogate, vedete, vă ajută la împlinirea viselor și dorințelor.

    O carte trimisă chiar de autoarea Iulia Jilinschi și oferită gratis pentru a fi citită de vizitatorii site-ului nostru.

PREFAȚĂ
Autoarea vă deschide tainele Magiei Mari Destinată Femeilor, care vă vor ajuta să deveniți puternice, bogate, vedete, vă ajută la împlinirea viselor și dorințelor.
Ritualurile descrise în carte, vă vor fi de folos în viața voastră, o să faceți minuni, și o să scrieți singuri programul drumului vieții.
Veți avea o soartă, cât de bună e posibilă, pentru o femeie fericită pe pământ.
Veți ști cum să folosiți Marile Puteri Cerești ale Universului, în favoarea voastră. Imposibilul, va fi posibil.
Talismanele Magiei Albe Mari, vă vor veni în ajutor. Şi însăși cartea, e încărcată prin Rit Magic, cu energia împlinirilor, care vi le doriți.
Înarmați cu cunoștințele din această colecție de cărți:
„Biblioteca de Aur a Magiei Albe din Balcani”, de neprețuit, ce vă duce în lumea minunilor, veți fi de folos dumneavoastră, dar și urmașilor voștri.
O să vedeți că fiecare zi, o să fie un nou pas, către dragoste, prosperitate, bogăție, împlinirea viselor, problemele financiare se vor rezolva rapid, ca și toate celelalte, care vă preocupă.
Iar zâmbetul vostru, vă va face puternice, căci numai cele care zâmbesc, vor birui orice obstacol în viață.
Nu așteptați, și începeți să lucrați, chiar din această zi.


CUPRINS
1 Introducere - Pag 7
2 Ajutorul Maicii Domnului - Pag 11
3 Ce Este Karma și Însemnătatea Ei În A Decide Soarta Omului - Pag 37
4 Magia Dragostei - Pag 67
5 Tratarea Bolilor Cu Ajutorul Metodelor Magice - Pag 79
6 Povețe Ortodoxe - Pag 102
7 Lecuirea Cu Tincturi și Fierturi De Ierburi - Pag 106
8 Spațiul Cosmic Acumulează Ciuda, Răutatea, Invidia, Ce Nu Ne Lasă Să Devenim Bogați - Pag 118
9 Feng Shui De Dragoste, Fericire și Prosperare - Pag 121
10 Încheiere - Pag 155
11 Despre Autor - Pag 157

INTRODUCERE
Această carte se numește „Magia Albă Destinată Femeilor”.
Ea este scrisă pentru femeile de toate vârstele, pentru a le scoate din necaz, pentru femeile care vor să fie fericite, iubite, bogate, împlinite și sănătoase. Ţelul care l-am avut când am scris această carte, este de a oferi fiecărei cititoare fericire imensă și a le deschide drumul vieții oricât este de blocat. Femeile sunt întruchiparea frumuseții, create de însuși Dumnezeu și ochii lor frumoși trebuie să verse lacrimi doar de fericire. Însă din păcate, soarta femeilor este foarte rar fericită, sunt agresate, folosite și aruncate din viața bărbaților, cărora li s-au dăruit.
Această carte vă va ajuta să vă programați viața, dragi bunici, mame și fiice și să vă găsiți norocul, dacă a uitat drumul către casa voastră.
Magia Albă e unica știință, care într-adevăr poate să vă ajute, de aceea am scris această serie de cărți „Biblioteca De Aur A Magiei Din Balcani” , ca să vă pot ajuta, pe toți.
De mult timp, de multe veacuri omenirea își pune întrebarea:
„Ce-i Aceea Magia?”
Eu aș răspunde în felul următor:
Magia, pentru oamenii care o cunosc, face viața mai bună, calitativă și mai liniștită, aduce acele realizări și acele virtuți, la care vor să ajungă. Magia este știința ce îl ajută pe om să conducă propria viața, spre binele său și al familiei.
Magia este o știință complicată, pe care o posedă doar unii oameni pe pământ
Și dacă doriți să vă folosiți de această carte, trebuie să urmați întocmai ceea ce este scris, fără a schimba ceva în orice Rit Mare Magic, care este descris, și din taină din milenii, vi se deschide vouă.
Şi acum când această carte a intrat în casa Dumneavoastră, eu sper că o să vă ajute, ca lumea care vă înconjoară, să devină mai curată, mai luminoasă, cu ajutorul Magiei Albe.
Sentimentele sau gândurile constant negative predispun în fond organismul la grave probleme de sănătate.
Nimic nu ne interesează în viață mai mult ca sănătatea, dar să știți, că de sănătate depinde ce realizări o să aveți în viață, de ea depinde și starea materială și fericirea omului.
Numai un om sănătos, are voință de a-și realiza scopul în viață, de aceea în cartea mea sunt așa de multe sfaturi de a deveni sănătos, oricât de grav bolnav sunteți. Dacă v-ați îmbolnăvit, apelați în primul rând la medici profesioniști, care folosind cele mai moderne tehnologii vor încerca să vă trateze.
Folosind metodele magice de vindecare, împreună cu medicina modernă avansată din zilele noastre, efectul se va dubla. Metodele din popor, de folosire a naturii, a diferitelor plante, puterea lor de tămăduire cunoscută de mii de ani, este mai eficace decât medicina la care noi apelăm, însă omul trebuie să știe diagnosticul concret, ce îl pot da numai centrele diagnostice medicale moderne.
Metodele magice de rezolvare a diferitor probleme din viață și vindecarea bolilor ar fi dispărut cu mult timp în urmă, dacă omenirea nu ar avea un beneficiu real. Sunt sigură, că dacă s-ar fi făcut un sondaj la nivel mondial cu privire la numărul de oameni care au beneficiat deja de magie și s-au tratat de o boală îngrozitoare, cum este cancerul, comparativ cu cei care s-au tratat doar prin medicina clasică, numărul celor care au optat pentru prima variantă ar fi considerabil. Chiar și cel mai devotat susținător al medicinii oficiale ar fi impresionat de aceste rezultate.
Instituțiile medicale nu-i învață pe studenți necesarele lecții de umanism, de dragoste față de om, nu-i învață că pentru a învinge orice boală e necesar să fie tratat sufletul. Astfel de trăsături precum ar fi amabilitatea, sacrificiul, generozitatea și compasiunea, sunt complet ignorate de către medici, de aceea sunt așa de slabe rezultatele de tratare a bolilor incurabile.
(Aceasta reiese din mortalitatea la vârstă înfloritoare, cu fiecare an ne arată statistica, că viața devine tot mai scurtă).
Uitați-vă la metodele de tratament din satele Siberiei, pentru oamenii care sunt departe de civilizație (neavând acces la serviciile medicale și farmaceutice, care lipsesc) și vedeți că ei se tratează cu plante și remedii populare și ajung de multe ori la bătrânețe nevăzând nici un medic, lecuindu-se doar cu rețete magice, ce folosesc vasta lume a plantelor și bogățiile naturii înconjurătoare.
Amintiți-vă și de oamenii din munții Caucazieni, despre care se știe că trăiesc mai mult decât oricine pe această planetă, căci și ei se folosesc doar de metode magice populare.
Corpul uman este un complex energetic, care generează toate formele de energie: electrică, termică, magnetică, cinetică și electromagnetică. Însă există și alte tipuri de energii subtile, care nu au fost încă definite și care sunt corelate cu nivelurile mentale, emoționale și instinctuale ale ființei umane. Cu toții simțim că atunci când o persoană are o energie mentală puternică, modul de gândire este bine organizat, exprimarea coerentă, transmisă cu ușurință și eficiență, are și o influență mult mai mare, asupra celor din jur. Pe aceasta se bazează magia.
Ființa umană este construită din trei planuri de câmpuri energetice corespunzătoare celor trei planuri de existență:
1 . planul mental – spiritual
2 . planul emoțional - fizic
3 . planul fizic material, care include și cele cinci simțuri.
Gradul de sănătate al unui om, e dat de echilibrul tuturor nivelelor energetice.
Dacă mintea se hrănește cu idei false și distructive, va submina planul spiritual al existenței sale. În loc să glorifice ce este drept și cinstit din punct de vedere moral, lucrează la programe negative.
Cum să nu apară în acest om boli, precum cancerul și SIDA?
Omul trăiește în Univers ca parte a lui.
Individul există și face față mediului înconjurător prin capacitatea de a realiza un schimb de energie cu acesta.
Ființa umană este de fapt o unitate de energie, care poate genera sau primi energie. Influențarea energiei, care e îndreptată pentru a face bine sau rău e folosită în magie.
Stimați cititori! Nu încercați să tratați diverse boli, până nu vă corectați câmpul energetic. Organul care a pierdut energia, devine bolnav.
E de ajuns să fie corectat câmpul energetic și omul se vindecă. Folosind metodele naturale descrise în această carte, veți trata orice boală, veți rezolva cea mai dificilă situație din viață.
În fața Dumneavoastră e o carte unică, care o să vă ajute să vă apărați de multe probleme legate de energia negativă, ce vine de la oamenii răi.
Mai succint: tot ce ați dorit să aveți în viață și nu ați reușit, acum aveți posibilitatea să realizați acest lucru datorită acestei cărți.
Dragostea în viață joacă un rol deosebit și important, a fi cu omul iubit, înseamnă a te realiza în familie și a fi fericit până la adânci bătrâneți.
Această carte o să vă învețe cum să vă folosiți de Magia Albă în scopuri personale.
Tradițiile magiei datează de mai mult de o mie de ani.
O să vă învăț secrete pe care le păstrează magicienii și le transmit din generație în generație, doar unui membru din familie, câștigând de pe urma aceasta mulți bani.


Citește cartea Magia Albă Destinată Femeilor de Iulia Jilinschi