Citește Magia Albă Destinată Femeilor vol 5 de Iulia Jilinschi

 Citește cartea "Magia Albă Destinată Femeilor volumul 5" scrisă de Iulia Jilinschi. Acest volum vorbește despre Magia Dragostei care vă ajută să faceți omul pe care îl iubiţi să vă iubească şi să vă ceară în căsătorie cât mai repede. Această magie se face la luna în creştere de la 23.00 până la 24.00. Pentru asta aveți Aveţi nevoie de : sare, o farfurie albă fără desen, foaie albă curată fără linii şi inscripţii, lumânare de la mănăstire sau Biserică cumpărată, fotografia persoanei iubite.

Cartea "Magia Albă Destinată Femeilor volumul 5" face parte din seria Biblioteca de Aur a Magiei Transilvane și Balcanice și a fost oferită gratuit pentru citire de autoarea Iulia Jilinschi.

Citiți și cărțile
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 1
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 2
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 3
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 4



Fragment
    Magia Dragostei
    Pentru a face ca omul care îl iubiţi să vă iubească şi să vă ceară în căsătorie cât mai repede se face la luna în creştere de la 23.00 până la 24.00.
    Aveţi nevoie de : sare, o farfurie albă fără desen, foaie albă curată fără linii şi inscripţii, lumânare de la mănăstire sau Biserică cumpărată, fotografia persoanei iubite.
    Descriem cu se face: la 23.00 aprindeţi lumânarea în camera unde vă aflaţi cel mai mult şi trecând împotriva mersului ceasornicului, făcând semnul crucii cu lumânarea la fiecare colţ şi la fereastră şi uşa de intrare de 3 ori. În aşa fel ardem influenţa energiei negative acumulate.
    Vă aşezaţi la masă şi puneţi foaia pe masă pe care nu e nimic străin. Pe foaie scrieţi Numele şi Prenumele persoanei iubite, anul de naştere şi data. Puneţi pe masă farfuria de porţelan (dacă nu aveţi albă puteţi folosi orice culoare în afară de culoarea neagră).
    Pe farfurie fotografia omului iubit, pe fotografie hârtia pe care aţi scris date cuvenite.
    Pe foaie presăraţi câte pună sare în aşa fel ca toată foaia să fie presărată cu un sloi de sare subţire. Aprindeţi lumânarea şi palmele le puneţi una peste alta deasupra foii şi închideţi ochii şi imaginaţi-vă viaţa voastră împreună, cât de fericiţi veţi fi, cum va fi nunta şi viaţa pe parcursul anilor. Şapte ori spuneţi tare dorinţa de a fi cu omul iubit şi aprindeţi foaia cu sare şi cu fotografia, când totul va arde luaţi farfuria în mâna dreaptă şi deasupra lumânării şi cu mâna stângă până iese fumul în aer faceţi 7 cercuri fierbinţi, după mersul ceasului şi spuneţi de 7 ori:
    „Sare, fă ca R lui D(N)
    Fără mine R lui D(N) să nu poată trăi
    Să fiu soarele lui din fereastră
    Luna de pe cer noaptea
    Ca stelele să-i fiu dragă eu
    Cum zorii zilei bucură oamenii
    Aşa el să se bucure când mă va vedea
    Sângele să-i ardă ca para focului
    De dragoste în vinele lui,
    Să nu poată trăi fără mine
    Mânca, dormi, paşii lui să-l
    Aducă la mine R lui D(N)
    Şi unde nu s-au uita
    Să vadă faţa mea
    Un veac numai pe mine să mă iubească
    Numai pe mine să mă dorească
    Să-i fiu dulce ca mierea de albină
    Culeasă din flori
    Nici când nu mă va uita
    Ce nu s-ar întâmpla
    Fie ca cuvântul meu să aibă putere pe un veac.
    În numele Tatălui, Fiului şi Sfântului Duh. Amin!”
    După ce deschideţi fereastra şi suflaţi tot scrumul. Dacă nu va zbura după fereastră, dorinţa nu se va împlini.
    Dacă vântul cu putere va arunca scrumul în faţă, omul ce ia-ţi făcut vrăji e îndrăgostit de altcineva şi nu va veni vraja. Se poate de repetat, după 6 luni, dacă iarăşi nu se va primi lăsaţi gândul de la acest om pentru totdeauna.




Citește cartea Magia Albă Destinată Femeilor volumul 5 de Iulia Jilinschi