Citește Magia Albă Destinată Femeilor vol 3 de Iulia Jilinschi

 Citește cartea "Magia Albă Destinată Femeilor volumul 3" scrisă de Iulia Jilinschi. Acest volum vorbește printre altele despre oamenii născuţi de la 12 aprilie până la 20 aprilie, sunt sub influenţa totală a planetei Venera. Caracteristicile principale a acestor oameni sunt: agresivitate, tărie de caracter, puternici ca personalitate, vitregi, nedisciplinați, mult vorbesc, lideri înnăscuţi, iubesc cu tot sufletul, devotaţi partenerului de viaţă, înfocaţi în dragoste.

Cartea "Magia Albă Destinată Femeilor volumul 3" face parte din seria Biblioteca de Aur a Magiei Transilvane și Balcanice și a fost oferită gratuit pentru citire de autoarea Iulia Jilinschi.

Citiți și cărțile
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 1
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 2
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 4
Magia Albă Destinata Femeilor – Volumul 5




Fragment


Caracteristicile principale a acestor oameni sunt: agresivitate, tărie de caracter, puternici ca personalitate, vitregi, nedisciplinați, mult vorbesc, lideri înnăscuţi, iubesc cu tot sufletul, devotaţi partenerului de viaţă, înfocaţi în dragoste.
    Ani importanţi cu schimbări radicale în viaţă: 15, 30, 45, 75.
    Cei născuţi de la 1 aprilie până la 11 aprilie sunt sub influenţa totală a soarelui.
    Caracteristicile principale a acestor oameni sunt: mândrie deosebită, bunătatea sufletească, darnici fără măsură, tărie de caracter, vitregi, de bărbăţie deosebită, nobleţe, conducători înnăscuţi. de încredere, deschişi, trec prin orice greutăţi pentru aşi atinge scopul. Dragostea pentru ei e o prietenie şi obişnuinţa cu anii ce trec. Partenerul de viaţă nu se schimbă, doar în cazul excepţionale.
    Anii importanţi de schimbări în viaţă: 15, 19, 30, 35, 45, 57, 60, 76.
    Născuţi de la 12 aprilie până la 20 aprilie, sunt sub influenţa totală a planetei Venera.
    Caracteristicile principale a acestor oameni sunt: buni la inimă, au bărbăţie, mândrie în dragoste foarte înfocaţi, fineţe deosebită, foarte şmecheri, impulsivi, natură fină, iubesc muzica, arta.
    Anii importanţi: 15, 30, 36, 40, 60, 66.
    Caracteristica Berbecului
    Oamenii din această zodie au între ei comun încăpăţânarea, nervozitatea, atragerea, entuziasmul, înflăcărarea, principialitatea.
    Au părerea sa, care o susţin cu înflăcărare, despotism.
    Nu se lasă duşi de val, nu se supun, în dragoste sunt înflăcăraţi şi sentimentele nu au măsură, caracter şi voinţă foarte puternică, creier ager, deştepţi, nu se opresc pentru aşi atinge scopul, scopurile sunt întotdeauna măreţe, trec peste orice primejdie în viaţă, cu capul sus.
    Nu se tem de greutăţi în viaţă, cu vitejie deosebită, foarte loiali prietenilor săi, soţi devotaţi, voinţa de aşi ajunge scopul pus, iubitori, deschişi.
    Portretul psihologic
    Cei sub semnul Berbecului de alţi oameni din alte zodii, sunt sau prieteni buni sau duşmani de moarte. Nu sunt situaţii de mijloc.
    Oamenii cu voinţa puternică, individualişti, care produc o impresie bună. Uşor li se dă învăţătura, pe ei se poate de avut nădejde şi încredere, nu vor trăda prietenii nici odată, foarte deschişi, nu au gânduri rele, dau sfaturi numai bune, cum singur au proceda în această situaţie. Cred în puterile sale şi în viitor.
    Nu le ajunge răbdare să aştepte schimbările ce le aşteaptă în viaţă, totul vor să se petreacă foarte repede. Cred în soarta sa.
    Pentru ei viaţa e mişcare, veşnic copil al naturii.
    Nu pot să minte, ce au în gând aceea e şi în vorbire. Sinceri, oricând vin în ajutor, inimă curată, foarte energici.
    Foarte rău pricep în oameni şi des sunt amăgiţi. Nu fiecare poate găsi limbaj comun cu un Berbec, căci pentru aceasta e nevoie de răbdare şi toleranţă. Berbecii vorbesc dar apoi gândesc.
    Calităţile pozitive
    Oamenii foarte simpatici, cu nobleţe deosebită, veşnici copii, foarte grijulii, ţin minte toate datele de naştere ale prietenilor, le place să facă cadouri scumpe şi să aducă altora bucurie în viaţă.
    Totdeauna vin în ajutor la momente grele sau neajunsuri, se împart cu tot ce au cu oamenii dragi, în căsătorie sunt devotaţi, activi, ajută în toate, nu schimbă partenerul de viaţă, iubesc un om toată viaţa, luptători care nici odată nu vor fi de acord cu înfrângerea sa. Întotdeauna iese biruitori.
    Calităţile negative
    Negativ - e că se apucă de multe idei odată şi greu le aduc la un
bun sfârşit. Agresivitate deosebită, despotism. Sunt egoişti mari, nu
văd greşelile făcute în viaţă, nu cred în aceea, că nu au dreptate.
    Nu le place să ceară iertare, dacă au greşit.


Citește cartea Magia Albă Destinată Femeilor volumul 3 de Iulia Jilinschi