Citeste online cartea Harry Potter şi Talismanele Morţii de J.K. Rowling

Citeste online cartea "Harry Potter şi Talismanele Morţii" scrisa de J.K. Rowling despre Harry Potter care împlinește 17 ani și protecția oferită de mama lui și de casa mătușii și a unchiului său este ruptă, iar el fuge la Burrow cu prietenii săi (dintre care mulți folosesc Polyjuice Potion să se dea drept Harry Potter astfel încât să inducă în eroare orice Devorator al Morții, care îi urmăresc). Profesorul Dumbledore moare iar Voldemort continuă să obțină sprijin. Harry, Ron și Hermione știu că nu se pot întoarce la școala Hogwarts pentru al șaptelea an, pentru a termina misiunea lui Dumbledore: să vâneze și să distrugă Horcruxurile ramase ale lui Voldemort, obiecte în care el are părți ascunse ale sufletului său, în scopul de a fi nemuritor .

Citește și
Harry Potter și Piatra Filozofală
Harry Potter și Camera Secretelor
Harry Potter și Prizonierul din Azkaban
Harry Potter și Pocalul de Foc
Harry Potter și Ordinul Phoenix
Harry Potter și Prințul Semipur

fragment
   Cei doi bărbaţi apărură din senin pe drumul îngust, luminat de lună, la distantă de câţiva metri unul de altul. Rămaseră nemişcaţi preţ de o clipă, fiecare cu bagheta îndreptată către pieptul celuilalt; apoi se recunoscură şi îşi vârâră baghetele sub pelerine, pornind într-un ritm alert în aceeaşi direcţie.
  - Ai veşti? întrebă cel mai înalt dintre cei doi.
  - Da, chiar foarte bune, răspunse Severus Plesneală. Drumul era încadrat, pe partea stângă, de nişte tufe sălbatice pitice, iar pe dreapta, de un gard viu înalt şi tuns cu grijă. Mergeau cu pelerinele lungi fluturându-le în dreptul gleznelor.
  - Credeam c-o să întârzii, zise Yaxley, trăsăturile aspre ale feţei sale fiind  când  luminate  de  lună,  când  umbrite de crengile copacilor pe sub care treceau. A fost ceva mai dificil decât mă aşteptam. Dar sper că va fi mulţumit. Eşti absolut convins că vei fi bine primit?
   Plesneală încuviinţă din cap, dar nu intră în amănunte. Cotiră la dreapta, pe o alee largă, care dădea în drum. Gardul viu se unduia odată cu ei, continuându-se în depărtare, dincolo de două porţi impunătoare din fier forjat, care se iviră deodată în calea celor doi. Niciunul dintre ei nu se opri din mers: ridicară amândoi mâna stângă, ca într-un fel de salut, şi trecură direct prin ele, ca şi când metalul negru ar fi fost din fum. Arbuştii de tisă de pe margine înăbuşeau zgomotul paşilor celor doi bărbaţi. Se auzi ceva foşnind undeva, în dreapta lor: Yaxley îşi scoase din nou bagheta, îndreptând-o peste capul tovarăşului său, dar sursa zgomotului nu se dovedi nimic altceva decât un păun alb ca laptele, care se plimba maiestuos de-a lungul gardului viu.


"Harry Potter şi Talismanele Morţii" de J.K. Rowling
citeste cartea pe tot ecranu


Cuvinte cheie: Biblioteca online, Biblioteca virtuala, Carti online, Carti virtuale, Citeste online, Pdf, Word, Descarca, Download carti, citeste carti, carti electronice, literatura,